Terug
Blog header image

kennis maken met Tienermoeders

Wanneer ben je tienermoeder? waarom worden er jonge vrouwen tienermoeder? Er zijn heel veel bekende mensen die tienermoeders waren...
mamavan2girls
6 jaar geleden

Haha mijn reden staat er niet bij! Ik was 19 jaar, een maandje voor me dochters geboorte 20 geworden, door de pil heen :) slikte heel streng me pil elke avond. Ben gezegend door mn meissie! Dus heel blij dat het gebeurde, tuurlijk het was moeilijk, maar het is me gelukt. Ze is een dol gekukkige meid van 1,5 jaar

mamavan2girls
6 jaar geleden

Haha mijn reden staat er niet bij! Ik was 19 jaar, een maandje voor me dochters geboorte 20 geworden, door de pil heen :) slikte heel streng me pil elke avond. Ben gezegend door mn meissie! Dus heel blij dat het gebeurde, tuurlijk het was moeilijk, maar het is me gelukt. Ze is een dol gekukkige meid van 1,5 jaar

FabianiWanga
6 jaar geleden

Klopt ik zou het erbij zetten, #7 wel oplettend zijn maar toch pech hebben. Maar geluk bij een ongelukje. Jeetje, maar mooi hoe je het bekijkt!

Anoniem
6 jaar geleden

Ik was 19 jaar toen ik zwanger raakte. Ik slikte de pil, maar werd ziek en kreeg antibiotica. Ik was net 20 toen mijn zoon werd geboren. Volgende maand wordt hij alweer 16 jaar. Inmiddels heeft hij ook 2 zusjes ( van 11 en 4 jaar)

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!