Blog header image

Je mooi of sexy voelen hoeft niet per definitie

met een strakke buik

De enige persoon die de connectie legt tussen je mooi/sexy voelen en een strakke buik, grote borsten, geen cellulitis of noem het maar op. Dat ben jij.


Aangenomen van wat de maatschappij ons veelal laat zien. Het belangrijkste om te weten voor jou, is dat dat niet de waarheid is. Jij bepaalt of jij je mooi/sexy voelt. Niet het lossere buikje wat je wellicht hebt overgehouden na de bevalling.


Alleen jij. Je mooi/sexy voelen gaat niet om het uiterlijk, het gaat om wat jij jezelf laat geloven en wat je voelt van binnen.


In de afgelopen 4 jaar als moeder heb ik geleerd dat wat je uitstraalt, je zo ook overkomt. En dat heeft niets te maken met hoe je eruitziet.


Ik merk bij mezelf dat als ik me goed wil voelen, dat ik goed voor mezelf moet zorgen. En dat is dat ik gezond eet, genoeg beweeg en daardoor genoeg energie heb.


Ik ben gek op de supplementen van @femmegetic. Ik slaap als een roos, ik voel me meer relaxed en ik heb meer energie.


Naast dat je je dan sowieso beter voelt over jezelf, is het ook een cirkel: hierdoor speel ik bijvoorbeeld meer met mijn kids (= tevreden gevoel over mezelf), mijn libido gaat omhoog (= je meer sexy/vrouwelijk voelen) en ik heb meer zin om mezelf goed te verzorgen.


Als moeder, of überhaupt als vrouw, willen we graag alles zelf doen. We werken, we doen het huishouden, we voelen ons het meest verantwoordelijk voor de kids.


Het is oké om hulp te hebben. Of dat nou een trainer is om fitter te worden of aanvullende vitamines van Femmegetic. Je hoeft het niet alleen te doen.


Uit onderzoek blijkt dat de grond ons steeds minder voedingsstoffen geeft. Laat staan alle troep die ze gebruiken om zoveel mogelijk voeding te maken. Daarom zijn supplementen niet meer weg te denken. We hebben het nodig. Zeker als moeder zijnde!


Ik gun jou dit gevoel ook! Neem een kijkje bij @femmegetic, stel eventueel je vraag aan Desiree, ze helpt je zeker graag! En check vooral mijn highlight “meer energie” waarin ik je alles vertel over mijn ervaring met de supplementen.


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Femmegetic.


Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️

3 dagen geleden

Mijn zoon was éven bij de buurvrouw, moest zélf naar de dokter toen ik terug kwam om hem op te halen had hij een rang gekregen, op t moment dat ik binnen kwam schoot de rang in zíjn keel dat was heftig eer hij eruit was echt verschrikkelijk, en de buurvrouw had een schuldgevoel zij had er niet bij naar gedacht dat híj pas 18 maanden oud

4 dagen geleden

Zo waar. Mooi geschreven!

Helemaal waar!

6 dagen geleden

Mooie blog, zo is het maar net!