Terug
Blog header image

Ik schrijf in jouw vriendenboekje!

Na aanleiding van mijn eerdere blog... bedacht een mama om hier ook een vrienden boekje neer te zetten!
Lindsy83
6 jaar geleden

Leuke antwoorden! Grappig dat je een olifant kiest! Hoewel het zeker prachtige dieren zijn kiezen toch de meeste vrouwen hier niet voor, iets met geicht ;) Bij deze schrijf ik ook in jouw boekje: http://www.mamaplaats.nl/blog/mamaplaats-vriendenboekje-lindsy Dit vind ik leuk aan jou: Je kracht en doorzettingsvermogen en je gevoel voor humor. De naam Vlotte Lotte vind ik bijvoorbeeld echt leuk bedacht!

Joycies
6 jaar geleden

Leuk geschreven! Bij deze schrijf ik ook in jouw vriendenboekje: http://www.mamaplaats.nl/blog/vriendenboekje-van-lindsy En weet je wat ik leuk vind aan jou? Dat je zo lekker eerlijk bent. Liefs!

Anoniem
6 jaar geleden

wow Plot twist

Anoniem
6 jaar geleden

wow Plot twist

Henrike Laning
6 jaar geleden

Leuk gedaan hoor!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!