Snap

Ik kan mezelf een mooie en trotse moeder noemen omdat;

In een blog van een andere mama las ik bovenstaande tag....het zette mij toch wel even wel aan het denken

Want waarom kan ik mij eigenlijk een trotse en mooie moeder noemen.... 

 • Omdat ik hou van de gebroken nachten?
  Nee ik kan gewoon niet omgaan met de gebroken nachten, vroege ochtenden.
  Ik ben geen ochtend mens.. zal het ook nooit worden... ben al blij als het mij lukt om de kids op tijd op school te krijg
 • Omdat ik dagelijks een verse maaltijd kook?
  nope ook dit doe ik niet... toen ze klein waren was ik de potjes koningin... en kocht ik de voorraad extra groot in als het in de aanbieding was... en nu nog als manlief en ik beide een drukke werkweek hebben is de afhaal/thuisbezorgd/ping eten/boterham favoriet 
 • Omdat ik al mijn vrije tijd aan de kids besteed? 
  Nee ook niet... ik hou ook wel van een beetje  vrije tijd voor mijzelf... een beetje bijkomen van alle hectiek... en genieten van een warm bakje koffie in plaats van lauw en koud... dus als ik onverwachts vrij ben op een kinderdag verblijf dag.. dan breng ik ze gewoon.. 
 • Omdat ik altijd in de knutsel/klei/plak/knip stand sta?
  Nee ook niet... de kids hebben net zoals ik een netflix stand... zodat ik eindelijk eens de was, de afwas of wat dan ook kan doen. of kan genieten van lauw geworden koffie 

Maar waarom ben ik dan een mooie en trotse moeder?
Omdat ik zielsveel van mijn kids hou... ze alles voor mij zijn...ik voor ze vecht als een leeuw.... de kids eigenlijk voor alles gaan... mijn hart breekt als ik ze zie huilen. Dingen die alle moeders kunnen beamen. 
Maar ik ben ook een trotse moeder omdat ik soms even voor mij kies... zodat ik alles beter aan kan... zodat ik ook nog een beetje ik kan zijn... Want naast mama ben ik ook vrouw en vrouw van...en wat ben ik op mijn plaats dan weer trots op mijn mooie en geweldige man. Beide hebben we een drukke en stres volle baan. 
En toch zijn we er voor de kids als ze ons nodig hebben. 

elke avond gaan de kids naar bed met een grote dikke lach... twee warme armen om onze nek...die ons vertellen dat ze van ons houden... die zeggen dat ze een leuke dag hebben gehad. 

Dat zijn de dingen die mij een trotse en mooie mama maken.. 

7 jaar geleden

Leuk jou reactie verhaal op mijn blog, fijn om te lezen dat je zelf ook nog echt vrouw vrouw bent! Topper!

7 jaar geleden

Er zijn voor je kids is belangrijker dan al het andere :) voor ons natuurlijk vanzelf sprekend maar jammer genoeg niet voor ieder kind. Dus je mag zeker trots zijn op het feit dat jij er bent!!!