Snap

Hot Mama Challenge

Ik kwam laatst op instagram het logo tegen van de ‘Hot Mama Challenge’. Ik vroeg mij af wat dit was en klikte op de afbeelding.

De Hot Mama Challenge is een uitdaging waar 9 bloggers aan mee doen. Het is de bedoeling dat deze (en andere) mama’s van ‘snot naar hot’ gaan. In 6 weken tijd krijgen wij verschillende uitdagingen waar we aan mee moeten doen. En na het einde van deze weken zullen wij ons wat zekerder, fijner en dus hotter voelen.

Ik vind dit een leuk initiatief en doe daarom ook mee. Nu voel ik mij niet ‘snot’, maar ik ken de sleur van het leven met een baby. Soms geen tijd voor mijn haar, geen tijd voor mascara of geen tijd voor een leuke outfit.

Ik zal dan ook elke week een blog schrijven over mijn uitdaging en hoe ik het ervaar!

Deze week zijn wij begonnen met de eerste challenge. We moeten een selfie maken met kleding uit eigen kast, maar dan net even anders gecombineerd. Zodat het net even iets hotter is dan normaal. Ik heb dan ook even goed nagedacht vanochtend over wat ik aantrok en hoe ik dit net even anders zou doen. Ik moest wel gewoon stage lopen, dus het moet wel makkelijk zitten. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de skinny jeans, baggy trui, met een statement ketting en los! haar. Het is anders en ‘nieuw’, omdat ik sinds Jaé geboren is geen grote ketting heb kunnen dragen, zij lag er dan altijd met haar gezichtje op. En los haar is bij haar een no-go, ze grijpt het met beide handjes vast en laat niet meer los.

Zie hieronder het resultaat!

(Beetje wazig, but you get the picture.. ha ha)

En? Doe jij mee met de challenge?

8 jaar geleden

Leuk dat je meedoet en erover blogt! Via de hashtag #vansnotnaarhot kun je de voortgang van ons als bloggers en alle deelnemers volgen! :)

8 jaar geleden

meedoen weet ik niet, maar ga zeker meelezen!

8 jaar geleden

Thank you darling! xx

8 jaar geleden

Je bent inderdaad geen snot haha maar al een hot mama van jezelf hahaha. Super leuk dat je dit doet! Ik ben trots op je. Kussssss