Snap

Hoeveel paar schoenen heb je?

Dat stond daarstraks op mijn theezakje. Ik ging er eens overna denken. Ik heb voornamelijk veel schoenen die echt niet meer kunnen.

Dat stond daarstraks op mijn theezakje. Ik ging er eens overna denken. Ik heb voornamelijk veel schoenen die echt niet meer kunnen. Die echt kapot zijn en eigenlijk weg moeten, maar ik heb ze 1x per jaar aan -> als we op zwemkamp gaan. Ik heb dan vooral oudere kleding en oude schoeisel bij. We gaan dan vaak spelletjes doen met water, zand en vooral als het regent is alles vies en doorweekt. Kortom dan is het de juiste tijd om eens in de vuilnisbak te dumpen. Maar zo’n zwemkamp is al weer lang geleden (dat kan ik dus ook aan mijn schoenen merken haha). Maar goed misschien binnenkort toch maar eens tijd om wat schoenen weg te gooien en dat ene paar geluks-zwemkamp-schoenen maar bewaren.

Daarna ging ik eens nadenken over het aantal schoenen dat mijn kinderen hebben. Mijn kleine vent heeft al vier paar verschillende schoenen en dan heb ik het nog niet eens over mijn grote meid gehad. Ik weet niet eens hoeveel schoenen zij heeft, maar dat is misschien wel belachelijk veel. Zo wordt je ff flink met je neus op de feiten geduwd. Misschien dat we daar ook maar eens moeten gaan passen of er schoenen weg kunnen/moeten….

Zo brengen theezakjes je toch nog aan het denken en bloggen hahah

Hoeveel paar schoenen heb jij? En je kinderen?

7 jaar geleden

Maar dat is ook wel weer speciaal...

7 jaar geleden

Haha, dan valt het bij ons nog best wel mee hahaha

7 jaar geleden

Ik had een aantal weken geleden 4 paar schoenen. paar slippers, 1 paar laarzen, 1 paar korte laarsjes en een paar pumps. Maar omdat mijn moeder is overleden kreeg haar schoenen. We hebben dezelfde maat en mijn moeder was modern. Nu heb ik inmiddels heeeeeeel veeel schoenen.

7 jaar geleden

Net deze week mijn kledingkast opgeruimd en deel van de schoenen weg gedaan. Maar heb nog over: 7x pumps, 5x laarzen, 2x sportschoenen, 2x instappertjes, 4x slippers, 2x regenlaarzen... Hmmm best veel! Mijn kleine mannetjes, de jongste 1 paar nu (loopt nog niet) 1 paar al op de groei. De oudste (3) 1x goede schoenen, 1x aftrapschoenen (eigenlijk te klein), regenlaarsjes en sneeuwlaarsjes. Mijn man 6x nette schoenen, 3x sportschoenen, 3x slippers... Er staan dus flink wat schoenen in huis, hahaha