Snap
  • Mama
  • herstellen
  • rusten
  • sporten
  • #keizersnede

Hoe voel ik mij? Een maand na geboorte van Jamie..

Hoe voel ik mij? Een maand na de geboorte van Jamie:

Met 15 weken zwangerschap zat ik al thuis en kon ik eigenlijk vrij weinig meer ivm bekkeninstabiliteit en heb dus veel binnen gezeten omdat ik niet veel kon tijdens de zwangerschap!

Nu een maand na de geboorte van Jamie is dat ook het geval maar meer ivm het herstellen van een keizersnede.

Ik mag zeker niet klagen want mijn herstel is echt super gegaan. Genezing vd wond gaat goed.. borstvoeding loopt goed, Jamie doet het echt super goed..

Maar toch ben ik niet helemaal happy..

Door het veel thuis zitten, mis ik het iets voor mezelf te hebben..

Ik ben altijd sportief geweest en heb altijd op sporten gezeten.. veld en zaalvoetbal, kickboksen of de sportschool..

En niet om af te vallen want tijdens mijn zwangerschap ben ik maar 3 kilo aangekomen en door de borstvoeding is er al ongeveer iets van 7 kilo af dus daar hoeft het niet voor.. maar meer voor mijn mentale toestand hahah..

Het gevoel te hebben dat je iets gedaan hebt voor je lichaam en dat je moe bent door iets anders dan de dagelijkse dingen zoals huishouden, kids etc..

Aankomende maandag heb ik mijn controle bij de gyneacoloog en ben ik benieuwd of ik misschien alweer een beetje mag gaan sporten of wat meer fysieker werk mag doen..

Voor het herstel staat 6 weken en er zijn nu 4 weken voorbij en ik weet dat ik het niet moet forceren, maar ben niet zo goed in het rustig aan doen.. 

Wil ook gewoon weer lekker wat met de andere kids doen aangezien die ook vakantie hebben.. maar na 1 activiteit zegt mijn lichaam: Stoppen!!