Snap

Hoe leuk! Post van Mamaplaats

Bloggen voor MamaPlaats doe ik al een poosje. Ik doe het omdat ik graag schrijf. Over van alles en nog wat, maar vooral over mijn kinderen.

En ik doe het met enorm veel plezier. Ik doe het enerzijds omdat ik op deze manier de belevenissen van mij en mijn gezin kan vastleggen 'op papier' en anderzijds om andere mama's te inspireren. De vele leuke en eerlijke reacties die ik in de loop van de tijd op mijn blogs heb mogen ontvangen vind ik geweldig.

Soms zit ik boordevol inspiratie en verschijnt er dagelijks een blog van mij op MamaPlaats. Maar ook gebeurt het wel eens dat ik een poos niets van me laat horen. Gebrek aan inspiratie en tijd. Want naast bloggen en het moederschap heb ik ook een rijk sociaal leven, werk ik deels als ZZP-er en als oproepkracht en breng ik graag 'qualitytime' (wat een stom woord is dat eigenlijk) door met mijn wederhelft.

Mijn blogs zijn al een aantal keer beloond met leuke verrassingen van MamaPlaats. Zo is mijn blog wel eens blog van de maand geweest en heb ik daarmee een leuk pakketje gewonnen. Ook zijn mijn blogs gepubliceerd op social media. Onwijs leuk en stimuleert alleen maar om nog meer te schrijven.

Onlangs haalde ik een mijlpaal. Ik heb 50+ blogjes geschreven. Als dank daarvoor kreeg ik leuke beloning. Een beloning voor het hele gezin, bleek later. In de envelop zat een superleuke en opvallende sleutelhanger van MamaPlaats. Ideaal voor aan mijn sleutelbos die ik altijd kwijt ben, tot grote ergernis van mijn man (met dit cadeau zijn dus man en ik erg blij). Het kleine bedeltje met daarop het woord 'mom' is eigenlijk bedoelt om aan de sleutelhanger te hangen. Maar mijn kleine Diva had het hartje al snel te pakken en wilde er een armband van maken. Nu heeft zij dus een mooie kralenarmband met een speciaal bedeltje eraan. En Kleuter? Hij was vooral blij met de envelop. Want daar zaten van die leuke bubbeltjes op die je kapot kunt klappen.

MamaPlaats, namens de hele familie bedankt voor dit leuke cadeautje!

Ja, idd. Leuk om die waardering te krijgen.

7 jaar geleden

Super leuk, ik heb ook beide mogen ontvangen. Vond het zo leuk die waardering.

7 jaar geleden

Oh wat leuk zeg!!

7 jaar geleden

Wat leuk om te lezen en natuurlijk graag gedaan :-)!