Blog header image

Hoe leuk! Een cadeautje van Mamaplaats

Vorige week trof ik een heel leuk mailtje in mijn mailbox aan. Van Mamaplaats. De boodschap?

Eén van mijn blogjes was verkozen tot blog van de week. Of ik even mijn adresgegevens door wilde sturen zodat ze een leuk cadeautje op konden sturen. Hoe leuk is dat! Gistermiddag zaten we gezellig aan de lunch toen we plotseling gerommel aan de brievenbus hoorde. Gevolgd door een harde 'plof' op de deurmat. Kleuter stoof van zijn stoel en rende naar de gang. Met glunderende ogen hield hij een pakketje boven zijn hoofd en vroeg voor wie die was. Hij was een klein beetje teleurgesteld toen bleek dat het niet voor hem was, maar voor mama. 'Alweer?', zei hij. De dag ervoor lag er ook al een pakketje voor mij in de brievenbus.

Ondanks dat het pakketje niet voor Kleuter was, wilde hij wel dolgraag helpen met openmaken. Wat zou er in zitten? Misschien wel iets wat hij ook kon gebruiken? Want deze mama bestelt soms iets online wat dan aan mij is geadresseerd, maar voor de kinderen is (een boekje, een film of een kleren). Dus wie weet was dit ook wel iets voor hem of zijn zusje. Want inmiddels was Diva ook van haar stoel gekomen en op mijn schoot gekropen.

Het papier werd eraf gescheurd en …. Kleuter en Diva haakten af. Het was een tijdschrift voor mama. Voor de kids niets aan, maar voor mij wel! Een superleuke verrassing. De nieuwste editie van Linda. Ik ben dol op lezen. En laat ik Linda nu een geweldig magazine vinden. Terwijl de kids zich vanmiddag vermaakten in de speeltuin, zat ik op het bankje in de zon te genieten. Mét Linda!

Alsof Linda nog niet genoeg was, haalde Kleuter er nog een cadeautje uit. Iets waar hij en zijn zusje wel oren naar hadden: een doosje heerlijke chocolaatjes. Die heb ik even in de kast gezet. Die ga ik met Pasen op tafel zetten. Want naast lezen hou ik ook van uitdelen. En daar zijn deze chocolaatjes ideaal voor. Wat zullen wij dan genieten van dit lekkers.

Mamaplaats, super bedankt voor deze leuke verrassing. En of jullie het zo bedoeld hebben of niet: ik vond de titel van Linda en de doos chocolaatjes wel bij elkaar passen. Nu kan ik in ieder geval zonder schaamte een extra chocolaatje eten. Want hoe durven ze mensen met maat 40/42 dik te noemen ;-)!

Dankjewel!!

6 jaar geleden

Geniet ervan! :-)

Dankjewel!

Ja echt, die eer alleen al is super. En dan ook zo'n leuk cadeautje erbij krijgen is helemaal geweldig. Heb vandaag al heerlijk in het zonnetje uit de wind zitten lezen in mijn cadeau.