Terug
Blog header image

High-fiven, dansjes en vreugde kreten

Vroeger gaf ik nooit een high-five, danste ik alleen bij uitzinnige blijdschap en joelde ik als er al heel wat drank had gevloeid.
Lindsy83
6 jaar geleden

leuk geschreven!

Leyla Ummels
6 jaar geleden

ach, lekker doen wat goed voelt toch ;) Ik ga lekker door met enthusiast reageren als hij weer heeft gepoept op de pot ;)

TessK
6 jaar geleden

Ik ben ook enthousiast als ik vind dat ze iets goed heeft gedaan. Niet met vreugdedansjes of high fives, maar gewoon lekker enthousiast vertellen dat ze iets goed heeft gedaan. Oh, over poep gesproken.... Daar heb ik altijd al een afkeer van gehad. Ook niet gejubeld na verstopte darmen. Poepluiers worden verschoond, maar niet van harte hoor ;-)

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Dankjewel

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Ik stiekem ook hoor, hihi.

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Hahaha, oké niet iedere ouder is enthousiast over poep. Maat als ze al dagen lag te wurmen van de buikpijn en daar dan die langverwachte luier kwam was ik blij en daar hoort een dansje bij ;-)

Anoniem
6 jaar geleden

Ah, ja. Dat snap ik wel. Gelukkig nooit hoeven doen :-)

rebo1982
6 jaar geleden

hihi herkenbaar! Ik deed vandaag een koprol... heel stroef en stram (iets met dat uitgestelde sporten), maar toch...

anoniem2017
6 jaar geleden

Jubel maar, vier het uitbundig, beetje narcistisch naar school is niet erg hoor. Hier een meisje dat al in paniek raakt als ze per ongeluk de wc ketting van de klas nog omheeft als ze thuiskomt. Echt tranen met tuiten en paniek, want misschien word de juf wel boos. Gevalletje enorme faalangst terwijl ze thuis de grootste mond heeft en niet op of om kijkt als ze iets niet mag.

Blog header image

Ik ga naar huis! Helaas nog zonder baby.

7 dagen na de bevalling naar huis nog zonder baby en lees meer

Vandaag is de dag aangebroken we zijn nu 7 dagen na de bevalling. En het is tijd om naar huis te gaan. Wel konden we in het Ronald mc donald ziekenhuis verblijven om dichterbij te zijn, maar ik zij nee bedankt ik lig al 3 inmiddels 4 weken hier en snak naar eigen omgeving dan maar elke dag heen en weer rijden kost ook energie maar goed.

Helaas moet vinz nog een poos blijven en voelt het dubbel ik leef de ochtend en middag met een beetje met een brok in mn keel. Mijn vriend komt de ochtend langs samen eten we nog lekkere loempia’s van de kraam die altijd tegenover het ziekenhuis staat. Heerlijk genieten even. De middag om half 1 gaan we samen nog even naar Vinz toe alles gaat goed met hem wel licht hij onder de blauwe lamp omdat hij geel was geworden. papa buidelt even met hem want hij werkt straks weer fulltime heeft namelijk de 4weken vrij gehad toen ik in het ziekenhuis lag en vinz geboren werd wel de eerste weken doet hij 1 lange dag dan weer een korte dag zodat hij op de korte dagen met mij mee naar umcg kan en zodat hij ook op die halve dagen lekker met vinz kan knuffelen.

Vinz krijgt ook vanaf nu muziek therapie 2x per week komt een vrouw met een gitaar of een ander muziek instrument langs en maakt lichte geluiden om te kijken hoe premature babys er op reageren. Dit vind vinz helmaal niet erg en valt er soms van in slaap. Ook hebben we elke week een gesprek met de kinderarts hoe het verloopt etc. Verder zijn de verpleegkundige echt enorm lief en vriendelijk geweest.

Het is einde dag papa en ik leggen vinz samen weer terug in de couveuse die ik voorzien heb van een baby nestje en nieuwe zachte dekentjes, ik houd alle draadjes vast en papa vinz. Ook checken we nog of hij een vieze luier heeft dat heeft hij niet dus leggen we een koesdoekje neer bij vinz en leg ik mijn hand nog even op hem en zeggen we allebeide ik hou van jou tot morgen! Het is even gek maar het is ook goed hij is in goede handen hier on het umcg en krijgt de beste zorg die hij nodig heeft, en als er iets is ook middennacht bellen ze ons en elke dag als wij/ik langs ga krijgen we een update van de verpleegkundige en helpen ze mij met het buidelen. Of helpt opa of oma of tante of beppe mij met vinz verzorgen. Want om de dag nam ik een ander mee als mijn vriend niet mee kon

Volgende keer meer over dat hij naar dichterbij huis komt.