Blog header image

Het spookt in huis!

Er gebeuren vreemde dingen in ons nieuwe huis.... Hoe kan dit ? Wie is dit ? Is het alleen maar toeval?

Laat ik beginnen dat ik een heel nuchter persoon ben, die eigenlijk niet zo in geesten geloofd! Tuurlijk geloof ik wel dat er misschien meer is hierna, maar verder geloof ik niet zo. 

Sinds 5 maandjes zitten wij in onze leuke koopwoning, dit bevalt prima en is een heerlijk rustig huis! We kunnen heerlijk genieten van de kleine, en we zijn gelukkiger dan ooit! 

Sins een aantal weken gebeuren er hele vreemde dingen in huis!! Vind het gewoon eng worden! 

Het begon op zolder, ik maak foto's als hobby en was met mijn zoontje op zolder. Ik keek naar rechts en zag in me ooghoek een schim verdwijnen! Zag ik dit echt ? Wat was dat! Ben em snel gepeerd van zolder haha! Dacht doe niet zo raar !! Je ziet dingen die er niet zijn.... Toen twee weken geleden zit ik met mijn partner op de bank en gingen er twee lampen geleidelijk uit en weer aan ? Vreemd dachten we! Verder niet over nagedacht.... Maar, een paar dagen geleden.... Ik sta op zolder de was van het wasrek af te halen en hoor ik ineens de pieptoon van de wasmachine aan gaan, ik dacht huh? Kijk naar de wasmachine maar het display gaat niet branden, wel hoor je gelijk dezelfde pieptoon dat die word uitgezet! Zo meerdere keren achter elkaar! Ik was bang en trok snel de stekker eruit! Toen gister was de druppel, de kleine lag lekker te slapen, tot ineens in de gang de brandmelder voor een aantal seconden af ging! Wij kijken, geen rode lampjes ? 

Wat gebeurd er hier in het huis?! We hebben een aantal geleden een kast op marktplaats gekocht, zo hele oude antieke, helemaal geschilderd heel leuk geworden! Maar die ga ik verkopen! Geen goed gevoel bij...

Mensen die dit ook zijn overkomen, of mij gerust kunnn stellen ?

1 jaar geleden

Ik heb ook zo dikwijls het idee dat het in huis spookt. Ik heb een baby popje op de kast zitten en is vandaag al twee keer op de grond gevallen. En van de week had ik in mijn bed dat er ineens een kinderhand op mijn hand gelegd werd en gleed van mijn hand terug en daarna werd er een hand om me heen geslagen en daarna uit bed. Hij kleede hem aan en ging van de kamer. Ik vroeg aan mijn vriend of hij terug op de kamer (slaap) geweest was en hij zei nee. En vanavond had ik ook het gevoel dat er iemand in de woonkamer was. Ik heb daar na zitten huilen dat ik er geen goed gevoel bij had

2 jaar geleden

Ik heb er wel enige ervaring mee.

2 jaar geleden

Dag Daniëlle. Ik wou vragen: Gebeurt het nog steeds of is er alles in orde nu? Ik ben christen en Jezus kan je helpen. Ik kan wel bij jullie komen bidden om de bevrijding van de boze geesten, als je tot Jezus wilt bekeren.

3 jaar geleden

Ik heb puur voor de gelegenheid maar even een account aan gemaakt, en moet zeggen dat je toch even laat weten hoe het is afgelopen. Ik begrijp heel goed wat je zegt, en ken deze tekenen ook als een eventuele aanhechting. Niet onbelangrijk zijn het letten op vreemde geuren in het huis. Wat is er met de vorige eigenaar gebeurt? of is het nieuwbouw? Geen aanstalten om er over na te denken, niet met spoken bezig en ineens die schim in je perforaal. (in de zijkant van je visie) Klinkt dat ongeveer juist? Wat je beschrijft klinkt me in ieder geval wel bekend in de oren. Het probleem is alleen dat, dat een aanhechting zou kunnen betekenen. Dat gaat vaak gepaard met depressie en lusteloosheid. Dus laat daarom heel graag even weten ^^'