Terug
Blog header image

Het spookt in huis!

Er gebeuren vreemde dingen in ons nieuwe huis.... Hoe kan dit ? Wie is dit ? Is het alleen maar toeval?
Lindsy83
6 jaar geleden

volgens mijn vriend is alles verklaarbaar... zelf zou ik meteen willen verhuizen als ik zulke dingen meemaak... Ik ben echt een angsthaas. Mijn eerste blog hier was ook over dat ik bang werd van een badspeeltje van ons zoontje die midden in de nacht muziek begon te spelen... Het schijnt dat als je het niet vertrouwd er ook mensne zijn die je huis kunnen reinigen. Ik weet niet of het allemaal 'echt' is, maar misschien dat je je dan wel beter voelt... succes! Ik ben wel benieuwd of het hiebij blijft of dat je nog meer rare dingen mee gaat maken.

Daniëlle
6 jaar geleden

Haha ja ik zei al ik ben echt bang!! Me vriend nee we gaan niet verhuizen hoor ..... Dat meen je niet van die badspeeltjes !! Daarna nog iets meegemaakt ? Ik vraag me ook af of het met die kast te maken heeft, zet de kast straks gelijk op marktplaats ... Als er weer iets gebeurd zet ik het hier op een blog. Liefs!

Daniëlle
6 jaar geleden

Nee dat meen je niet, het is ook lastig dat je niet weet wie of wat er achter zit.... Heel bijzonder!

Lindsy83
6 jaar geleden

Echt eng zoiets ja! Hier gelukkig niks meer meegemaakt. Het badspeeltje heb ik wel weggehaald... Soms heb ik wel het idee dat mijn zoontje naar iemand anders lacht, dan kijkt hij de kamer in en begint ie ineens ergens naar te lachen, maar dat hoeft natuurlijk ook niks te zijn. De wetenschappelijke benadering van aparaten die vreemd doen zou zijn dat het te maken heeft met een magnetisch veld die de energie verstoord...

Daniëlle
6 jaar geleden

Gelukkig maar ... Ja dat doet mijn zoontje ook, heel erg bijzonder. Ons hondje doet dat trouwens ook! Blijft iets bijzonders. Oh van dat magnetisch veld wist ik niet, ga ik even wat meer van opzoeken ben nieuwschierig!

Annemiek2
6 jaar geleden

Is het huis een nieuwbouwhuis of is het een ouder huis? Als het een ouder huis is kan het best wel eens aan het huis liggen en niet perse aan de kast. Hoewel die kast ook oud is natuurlijk. Kijk eerst een of je iemand kan vinden die iets meer weet over dit soort dingen en vertel dan maar ook in je kennessen en vrienden kring wat er gebeurt. Misschien is er iemand die via via iemand kent die contacten kan leggen met geesten en zo er achter kan komen wat er aan de hand is. Het kan ook heel goed zijn dat het daarna snel verholpen is. Je kunt je ook afvragen of je goede geesten weg wil laten gaan of dat ze mogen blijven "spoken"maar wel onder bepaalde voorwaarden. Volgens mijn man is hier af en toe een klein meisje in huis en heel soms gaat er dan wat speelgoed spelen. Iets wat heel gevoelig is draait dan een muziekje. Zolang er hier geen nare dingen gebeuren vind ik het niet erg. Het zou mij trouwens ook niet verbazen dat we af en toe bezoek hebben van familieleden die overleden zijn. Zoolief wil af en toe wie (het frans voor ja) zeggen en een tante van mij heeft jaren in Frankrijk gewoond.

Anninas
6 jaar geleden

Ons zoontje heeft een periode gehad dat er steeds een jongetje op zijn kamer kwam als hij moest gaan slapem. Hij wilde 's avonds ineens niet meer naar bed en was echt bang. Na lang doorvragen bleek er dus een jongetje te komen als hij wilde slapen. Het jongetje deed niks, keek alleen maar volgens mijn zoon. Omdat hij echt bang was wist ik ook zeker dat hij de waarheid sprak. Ik ben toen bij hem gebleven tot het jongetje kwam. Ik zag echt niks maar onze zoon kroop ineens angstig bij mij op schoot. We hebben het jongetje toen vriendelijk gevraagd om onze zoon met rust te laten. Dat hij het akelig vond als hij kwam en dat hij graag wilde slapen. Na een paar avonden kwam het jongetje schijnbaar niet meer. Onze zoon is inmiddels 5 en soms komt het jongetje nog wel eens, maar dan jaagt hij hem weg. Maar als je het echt niet vertrouwd zou ik iemand laten komen die je huis kan 'reinigen'.

Anoniem
6 jaar geleden

Mijn moeder is pas overleden. Sindsdien gebeurt hier in ons huis ook wel eens wat. Laats lagen de kinderen i n bed en ik zat op de bank met mijn man. Ineens ging de klep van de prullenbak schommelen,...meerdere keren. Een andere keer had ik kaarsen aan, die gingen spontaan uit, terwijl we binnen geen last hebben van wind. Tja ik ben eigenlijk heel nuchter, maar mijn moeder en ik waren zo close samen dat ik eigenlijk wel geloof dat ze me nog iets duidelijk wil maken. Wat,..dat weet ik niet. Ik ben er niet bang van, want het kan volgens mij alleen mijn moeder zijn. Voordat zij dood ging hebben we er nooit last van gehad.

Daniëlle
6 jaar geleden

Wat geweldig om te lezen, het lijkt wel een warmte die van je moeder af komt om te laten weten dat ze er is!! Prachtig !!

Daniëlle
6 jaar geleden

Ons huis is nieuwbouw vandaar dat ik ook denk dat het aan de kast ligt hihi .... Wauw echt waar ? Gebeuren bij jullie dus ook best vreemde dingen ?

Daniëlle
6 jaar geleden

Oei dat lijkt me ook best beangstigend, zou je nooit naar zo paragnost willen ?

Annemiek2
6 jaar geleden

Zo af en toe. Mijn man merkt hun aanwezigheid heel af en toe op maar momenteel is het rustig zegt ie. Ik ben er niet zo bang voor moet ik eerlijk bekennen. Je zou ook kunnen beginnen om de kast buiten te zetten. Ik weet niet of er mensen in jullie familie zijn overleden? Die kunnen ook wel eens een bezoekje afleggen. Gewoon om te laten merken dat ze er nog zijn en dat ze om jullie geven. Of vrienden? Het kan ook gebeurd zijn omdat je zwanger was of toen julie zoontje geboren is. Er zijn zoveel oorzaken, het hoef niet alleen die kast te zijn. Maar als het vrij kort na die kast kwam dan is de kans wel heel erg groot dat het daardoor komt maar om het dan door te verkopen? Ik zou eerst kijken of je deze kan laten nakijken. Wie weet kun je een soort afspraak maken ofzo.

Shirley's girls
6 jaar geleden

Waarom lees ik in godsnaam deze blog + reacties voor het slapen gaan??! ???? ????

Daniëlle
6 jaar geleden

Haha hopelijk nog wel kunnen slapen? ;)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Een vriend van ons tevens buurman geloofd ook in een aantal goede energie/slechte energie zaken. Toen wij hier 6 maanden geleden kwamen wonen heeft hij ons huis gereinigd. Hier hoef je niemand voor in te huren en kan je gewoon zelf doen! Koop een zak met SALIE en laat die branden. Loop met het rokende dingetje door je kamers! Zo reinig je je huis van negatieve energie. Als je je er goed bij voelt kan je het herhalen. :) Om even mee te doen met de enge verhalen, in ons oude huis werd ik opeens wakker van de babyfoon, zoontje was aan het huilen. Mijn vriend liep naar zijn kamertje en hij lag lekker te slapen in bed. Dat was pas schrikken!!

6 jaar geleden

Ja vind het moeilijk deze dingen.. soms wil ik het zo graag geloven. Na de dood van mijn vader is de dvd wellis afgegaan terwijl er niks in zat dood eng was dat. Lichten doen raar al heb je ze 100 x vervangen nieuwe lamp gekocht. En me dochter praten en keek alsof ze echt iemand zag toen ze nog een baby was. En heeft het wellis over iemand nog steeds die wellis met haar speelt snachts ( Mijn oma heeft ze het dan over.) Me zoon heeft totaal niet. Die slaapt gewoon en word wakker haha! Ik merk dus wel de verschillen tussen hun. Maarja, of het waar is? Ik weet het niet. Je wilt het zo graag geloven omdat je je dierbare zo mist.

Anoniem
6 jaar geleden

Heel herkenbaar!! In ons vorige huis vooral. Fotolijstje die werden ongegooid deuren die dicht werden gedrukt en niet door een wind of wat dan ook want de deur sloot zowiezo slecht tot amper. Geluiden van zolder. Het gevoel bekeken te worden. Zijn maar een paar voorbeelden. Zou idd je huis kunnen laten zuiveren.

Anoniem
6 jaar geleden

Hier in huis zie ik ook regelmatig iets. Onze oudste zoon ziet ook regelmatig iets. Op een gegeven moment durfde hij ook niet meer naar bed. Er was een man in zijn kamer zei hij. Een opa. Zelf denk ik dat t mijn opa is. Voel zijn aanwezigheid zelf regelmatig en ruik zijn aftershave. Ik heb toen vriendelijk gevraagd of hij mijn zoontje wil laten slapen en heb een setje kristallen op zijn kamer gelegd. Je kan idd je huis laten reinigen. Of een tijgeroog (kristal) bij de deuren hangen. Dit houd negatieve energie buiten. Wat ik zelf regelmatig doe is gewoon vragen wat er is. Klinkt debiel maar ga maar eens in je eentje ergens zitten in huis en vraag....wat wil je? Dan gaat t vanzelf weg.

Anoniem
6 jaar geleden

Je zou iemand kunnen laten komen om je huis te inspecteren op andere energiën. Wanneer deze er zijn, kan je huis vaak gereinigd worden en heb je er geen last meer van. Overigens willen aanwezige geesten meestal geen kwaad doen, maar wel laten merken dat ze er zijn. Het kan overigens heel goed dat de kast ze heeft meegenomen inderdaad. Of je er van af bent als je de kast verkoopt durf ik je niet te zeggen.

Anoniem
6 jaar geleden

ik geloof dus wel in zulke dingen, maar bang moet je niet zijn ! waarom je huis niet laten reinigen? wie weet helpt het?

DrosTam
6 jaar geleden

Kast al verkocht? Als jij al voelt dat dat niet okee is, weg ermee.. Wij reinigen eens in de zoveel tijd ons huis, 2dochters en allebei zien en voelen vanalles.. De goede/bekende energieën blijven na het reinigen wel, de berschermengeltjes bijvoorbeeld.. Nog gedoe gehad met je wasmachine? Dan kan je ook vragen of ie weg wil gaan omdat je er niks mee kan/wil..

Anoniem
6 jaar geleden

Koop witte salie als je puur alleen wil reinigen en eventuele positieve energieën wilt behouden. Brand dit in een schaaltje en verspreid de rook terwijl je door t huis loopt :) bv met een veer of kaart te wapperen. Hopelijk wordt het snel wat rustiger voor je. Maar weet dat het niet altijd 'gevaarlijk ' of slecht hoeft te zijn :) Ben benieuwd wat je gaat proberen en of het geholpen heeft :)

Anoniem
6 jaar geleden

Het hoeft niet aan de kast te liggen, kan ook dat de grond onder jullie huis een geschiedenis heeft ;) hier hebben wij bij onze dochter een speelmaatje in haar kamer, de grootste lol heeft ze en je hoort dr ook echt dingen zeggen ze is 1,5 jaar. En zegt duidelijk dingen tegen "niemand" ze speelt kiekeboe om 3 uur snachts. En roept als ik dr uit bed haal smorgens daaggg en gaat dan zwaaien.wij hebben een grote stoel staan in haar kamer die wij wilde verkopen. Nu stond de stoel niet meer in haar kamer en ging midden in de nacht haar loopkarretje af. De stoel wouden ze toch niet kopen en is terug gegaan naar haar kamer en het loopkarretje blijft sinds dien snachts stil. Ik denk dat het mijn oom is die gewoon graag bij haar zit en met haar speelt

Anoniem
6 jaar geleden

Het is ook maar net waar je in gelooft. Door angst kun je sfeer "voeden" en geloof je overal iets te horen. Ik zou 2 dingen doen, ten eerste de electra in huis laten testen, doormeten. Dit lijkt op pieken in de stroom. Ten tweede kun je, wat ik doe als ik in een ander huis betrekt, alle ramen op een kier en een bosje witte salie branden. Als je gelooft in energieën e.d. Dit reinigt het huis van oude energie. Ook goed om en in de kast heen. Ik geloof wel dat in voorwerpen (zowel huis als kast) energie van vorige eigenaren sporen kunnen achterlaten. Als je daar gevoelig voor bent kun je dit aanvoelen. daarnaast, vergeet niet dat alles vervaagt. Na veroorzaakt van tijd zal jullie energie de oude "over schrijven" en word het eigen. Heel veel succes, groetjes Kim .

Anoniem
6 jaar geleden

Lieve Danielle, Ik zou als ik jou was je niet te angstig maken. Het kan zijn dat iemand jou wat duidelijk wil maken maar zeker geen kwaad in de zin heeft. Je kunt bijvoorbeeld... klinkt een beetje gek.. een liefdevol gesprek aangaan met die persoon. Je vraagt of die persoon weg wil gaan omdat je van hem/haar schrikt. Je geeft dit duidelijk aan vol zekerheid. Meestal moet je dit meerdere keren aangeven en dan houden ze op. Ook kun je vragen of ze naar het licht willen gaan. Dat het daar veel prettiger is dan hier op aarde. (je kunt hier veel over vinden, je hoeft niet perse mensen daarvoor in huis te halen, want reinigen is ook niet altijd goed) Heb je misschien ooit een miskraam gehad? Het kan inderdaad ook zijn dat de energie mee is gekomen door de kast. Ook kan het zijn ondanks het een nieuwbouwhuis is dat het aan de plek ligt waar jullie huis op staat. Luister goed naar je intuïtie..

Anoniem
6 jaar geleden

Ons zoontje is heel gevoelig. Ik ben niet echt een gelover. Hij was bang om te slapen gaf aan dat er een man en kindje in zijn kamer waren. Onze tweeling had dit ook met 2 en een half die beschreven de man maar waren niet bang. Er gebeurde steeds rare dingen. Ons zoontje had van ons een hoogslaper gekregen. Op een avond hoorde wij een harde knal. Daar lag hij achter de deur bij een trap die ik had staan omdat we hadden opgeruimd. Hij sliep helemaal aan de andere kant. Dit was de druppel en contact gezocht met een medium. En ja hoor meteen raak. Zonder dat ik dingen had verteld kon zij aangeven dat er een kwade geest was en twee kinderen. Die kwade had hem uit bed gegooid omdat onze zoon niet deed wat hij zei. Een nacht alle Kids uit logeren zodat er onderzoek gedaan kon worden. Pffff ik was nog nooit zo snel naar mijn man gerent. Boven gingen laatjes open van ijzer terwijl wij beneden waren. Dus iedereen naar boven. Ik dacht ik rook even mijn sigaret op.... opeens werd ik vanuit het niets van de bank geduwd. .. Kids waren weer thuis en weer gingen uitbannen. We kregen allemaal een smeersel op plekken vh lichaam gesmeerd bij de jongste kostte dit moeite de geest wilde niet weg... uiteindelijk met veel vasthouden lukte het en werd boven Door de medium personen de slechte geest verbannen. ... komen ze beneden gaan ze hem omschrijven precies zoals de tweeling twee jaar daarvoor al hadden vermeld. Even rust dus wij naar opa en oma ondertussen tanken ik reken af draai mij om Pffff kreeg hartverzakking een meneer precies zoals omschreven. ..

Anoniem
6 jaar geleden

Klinkt inderdaad alsof er iemand in je huis is. Ik zelf geloof er wel in. Wij hebben in ons vorige huis ook dingen meegemaakt. Een deur die zomaar met een rotvaart dichtklapte terwijl er geen wind of tocht was. We hebben een hond in huis, een echte waakhond, die begon ineens te blaffen 's avonds als een gek bij het achterraam. Ik was op dat moment in de keuken de afwas aan het doen en draaide me meteen om waarbij ik zicht had op het achterraam. Toen zag ik de schim van een man met een hoed op langs mijn raam gaan. Aangezien onze achtertuin op een gesloten binnenplaats lag leek het me stug dat er iemand zou lopen. Heb wel meteen even gekeken buiten maar uiteraard niks te zien. Mijn zoontje die inderdaad soms met het luchtledige aan het lachen was, en mijn hond die toen wel eens blafte zomaar uit het niets. We zijn toen verhuisd naar een ander huis in de binnenstad. Ook daar weer een aantal merkwaardige dingen meegemaakt. Meerdere keren dat het speelgoed van mijn zoontje 's nachts zomaar ineens geluid begon te maken. Naar beneden gelopen maar niks te zien. En zelfs 1x gehad dat mijn vriend een nachtje bij vrienden was en ik alleen met de kleine thuis en dat ik om 5 uur 's morgens de sleutel in de achterdeur hoorde gaan. Ik dacht dat het mijn vriend was maar wist dat de deur op de klink zat. Ben toen naar beneden gegaan maar hij was er niet. Ook niet bij de voordeur. Had m gebeld maar hij was gewoon bii zijn vrienden. Nu hebben we onze huidige woning gekocht en tot nu toe nog niks raars meegemaakt. Wij hebben ook geen idee waar het aan heeft gelegen.

Anoniem
6 jaar geleden

Kinderen schijnen dat vaker te hebben en komt voor de kinderen heel werkelijk over. Dit heeft vaak met de leeftijd te maken, fantasiewereld en dromen. Het is ook goed om erin mee te gaan.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik voel de aanwezigheid bij je kast, er is een oude ziel meegekomen. Ze pest je alleen maar ze voelt zich alleen en wilt laten weten dat ze er is. Als je haat niet in je huis wilt, doe je sokken uit zet je voeten op de grond maak je hoofd leeg en vraag een aantal x duidelijk ik wil dat je me huis verlaat ik voel me hier niet goed bij. Je zult merken dat het rustiger wordt in huis. Iets aan je kindje gemerkt dat het naar een bepaald punt kijkt? hoop dat je er iets mee kunt. Liefs

Anoniem
6 jaar geleden

Bij mij is het ook ineens raak maar dan sinds onze tweede is geboren..ik ben ook heel nuchter maar er gebeurde van alles ineens..ik heb toen ons huis door een priester laten zegenen want vrrhuizen is geen optie...tja..t is echt waar na het zegenen was alles opgehouden, lampen , geluiden en mijn oudste die op zolder vanalles zag..dus dat is mijn tip. Succes

Anoniem
6 jaar geleden

Heel herkenbaar om dit te lezen. Bij ons in huis komen regelmatig overledene. Mijn vriend ziet en voelt ze en onze dochter ook. Ze doen verder niemand kwaad en vaak zijn het idd bekenden of familie. Soms komt het weleens voor dat het een onbekende is die we zelf per ongeluk meegenomen hebben. Je kunt zelf hardop of in jezelf zeggen dat je ze niet kunt helpen en vragen of ze weg willen gaan. Meestal doen ze dit ook wel.... Succes

Anoniem
6 jaar geleden

Klinkt mij als huilen in de slaap of een babyfoon uit de buurt die stoort op die van jullie. Hier allebei al aan de hand gehad.

Anoniem
6 jaar geleden

Ok ik geloof er ook nooit zo in maar mijn 2e zoontje sliep heel slecht in zijn baby kamertje. Omdat hij ook hoogsensitief is en erg driftig was hebben wij toen een baby fluisteraar laten komen. Zij zei dat er een slechte geest in zijn kamer zat en heeft die toen verjaagd. Na nog een aantal tips sliep hij wel veel beter. Ze legde uit dat hij omdat hij zo open staat, hij ook van alles oppikt en dus ook energieën kan meenemen. Ik had zoiets van hmm ja het zal wel. Maar nu slaapt onze derde op die kamer en ook hij slaapt dus nu heel slecht. Alleen bij ons slaapt hij goed. Mijn man heeft altijd gezegd dat hij denkt dat het de kamer is, dat die kamer niet goed voelt. Ik ga dus morgen eerst eens met wat salie Door mijn huis wandelen denk ik nu. Heb er koude rillingen van na het lezen van deze blog en reacties.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik weet niet of het al is gezegd, maar ik brand vaak salie in een albaloneschelp. Zeker als ik tweedehands dingen in huis haal. Je neemt dan ook een stukje energie van de vorige verblijfplaats mee. Salie branden reinigt de lucht . Ik zeg er altijd bij dat de goede aanwezigheid mag blijven en dat wat niet bij ons hoort de weg naar het licht mag volgen. Of het echt is weet ik niet, maar wij en de kinderen worden rustig van een reiniging op zn tijd.

kimmiej1
6 jaar geleden

Hihi heel herkenbaar. Misschien dat anderen er niet zo voor open staan maar hier in de familie is het vrij normaal. Ik gaf vroeger al aan dingen te zien/te voelen en een paar neefjes hebben er ook 'last' van. Een heel hoop dingen zijn voorbij gekomen, van lampen die aan en uit gaan, tot rollende voorwerpen. Maar wat niet zo handig is bij mijn vriend thuis, is dat wanneer je aan het koken bent op hun inductie plaat, er af en toe zomaar een extra pit aan gaat. Dan sta je bijvoorbeeld een paar meter verderop te praten, je hoort een piep en dan staan er ineens 3 delen aan in plaats van 2 :). Het mooiste: het gebeurd alleen bij mij.. Vroeger werd ik heel erg bang, nu alleen nog op bepaalde plekken. ;) Je kunt het beste het huis even laten reinigen.

Anoniem
6 jaar geleden

Een lieve vrouw die je huis kan komen reinigen en checken wat er aan de hand kan zijn is Lara van Wijk van praktijk Helend Licht. Het is waarschijnlijk gewoon een overledene die dat zelf niet weet en contact probeert te maken.eigenlijk dus helemaal niet eng.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik kreeg dit bericht van mijn vrouw door, die lid is van mamaplaats, daarom reageer ik hier als man smile-emoticon. Heftig zeg wat je mee maakt, lijkt me enorm eng en je lijkt machteloos te staan. Helaas gebeuren dit soort dingen vaker en soms worden we uitgelachten of niet serieus genomen door andere mensen. Mijn vrouw en ik zijn christelijk (gaan naar een normale kerk) en geloven dat er naast God ook een onzichtbare wereld is, die ons soms lastig kan vallen. Klinkt misschien raar als je dat voor het eerst hoort en misschien geloof je er helemaal niet in. Geluiden maken, angs aanjagen, objecten verplaatsen, zelfs deuren op slot doen, dingen op spiegel schrijven, maar ook angst bij kinderen, dit soort dingen kunnen door geesten / demomen gebeuren. Ze proberen mensen in hun macht te krijgen. Klinkt heel eng, maar we hoeven er niet bang voor te zijn. De oorzaken kunnen verschillend zijn, soms door occulte objecten, bijv. een kast of voorwerp, maar het kan ook zijn dat er verkeerde dingen in het huis zijn gebeurd bijv. oosterse religie of incest, die hebben vaak dit soort dingen tot gevolg. Wat je beste kunt doen is de kast verwijderen, vooral als je er zelf al geen goed gevoel over hebt. Heb je er na het verwijderen van de kast nog steeds last van, zoek een goede betrouwbare kerk in de buurt die je daarbij kan helpen. Sommige kerken hebbebn er meer ervaring mee dan de anderen. Wat doen ze dan? Niets spannends gewoon in de naam van Jezus bidden dat het huis vrij mag worden van alle verkeerde invloeden. Bijna altijd zie je dat de machten het huis verlaten. Als je meer info wilt hebben, stuur maar een (prive) bericht, of als je meer info wilt over een plaatselijke kerk die je daarbij kan helpen (ken redelijk wat betrouwbare kerken door het hele land). Hopelijk heb je hier wat aan, ook al kan het vaag overkomen als je niet in God of een geestelijke wereld gelooft.

Anoniem
6 jaar geleden

Koop salie. Laat t drogen. Zet alle kasten en lades open. Steek de salie in de brand en laat het roken. Ga door de kasten en lades heen. Doe dit in elke ruimte en open daarna de ramen en deuren om te luchten...! Salie reinigt!

Anoniem
6 jaar geleden

Als aanvulling op bovenstaande wil ik je nog vertellen dat je beter geen salie kan branden als je ongesteld bent of zwanger. Ook hier brand ik wel eens salie in een schelp om het huis te reinigen. Volg je gevoel..

Daniëlle
6 jaar geleden

Niet dat meen je niet, wat super eng!!! .... Dat met salie is een goede tip dankjewel!

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja je hebt helemaal gelijk, en ik ben echt nuchter in deze dingen maar vind het erg vreemd allemaal.

Daniëlle
6 jaar geleden

Aai meen je niet! Heb jij toen ook je huis laten zuiveren ? Of heb je het zo gelaten ?

Daniëlle
6 jaar geleden

Meen je dat nou? Ja mijn kind zat vorige week volop te lachen in bed en keek daarbij naar 1 punt ... Heel vreemd en bizar!!

Daniëlle
6 jaar geleden

Bijzonder !

Daniëlle
6 jaar geleden

Super bedankt voor je reactie, het is allemaal heel bijzonder!

Daniëlle
6 jaar geleden

Super bedankt voor de tip!

Daniëlle
6 jaar geleden

Super bedankt voor de tip!!

Daniëlle
6 jaar geleden

Wauw wat bijzonder !! ... Huis reinigen is denk ik wel een optie inderdaad.

Daniëlle
6 jaar geleden

Bedankt voor de tip, dat ga ik doen!

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja, dat ga ik toch wel proberen inderdaad, maar ook me kast verkopen hihi.. Snel weg met dat ding!

Daniëlle
6 jaar geleden

Waauw wat bijzonder!! Als ik dit lees is het ook wel weer iets heel moois! Vind je het zelf niet angstig ?

Daniëlle
6 jaar geleden

Kast staat op marktplaats, hopelijk is die snel verkocht. Vanochtend was de lamp kapot, heel bijzonder alle drie de lampjes in 1 x stuk ......

Daniëlle
6 jaar geleden

Ik denk wel dat ik het met salie ga proberen, ben heel benieuwd! Ik schrijf een vervolg binnenkort....

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja, ik ga denk ik even op internet kijken of ik iemand langs kan laten komen. Ben zo benieuwd !!

Daniëlle
6 jaar geleden

Ik ga de kast verkopen en dan bekijk ik even wat er gebeurd... Het is heel bijzonder allemaal...

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja denk dat ik dat ook wel ga proberen ...

Daniëlle
6 jaar geleden

Bedankt voor de tip! ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Aai echt waar !! Lijkt me ook wel heel spannend wat je zoontje allemaal meemaakt! Hopelijk gaat het bij jullie ook snel beter !!

Daniëlle
6 jaar geleden

Bedankt voor je bericht, helaas zal ik nooit naar de kerk gaan. Denk dat ik salie ga proberen.

Anoniem
6 jaar geleden

Ookal is je huis nieuwbouw de grond waarop het gebouwd is kan het ook van komen, en ook door de kast natuurlijk. Ik ben er me hele leven al bekend me vanaf me ouderlijk huis en zelfs in ons huis nu, lampen die vanzelf aan gaan, dat je mama hoor vlak naast je terwijl je kindjes niet thuis zijn. Enzo meer ook helaas negatieve enititeiten mee gemaakt. Maar 1 ding als je niet weet hoe en wat geen salie branden dat kan soms meer kwaad dan goed. Als je het echt hinderlijk vind schakel iemand in die weet hoe en wat. Zoals ik het lees lijkt het me niet kwaad aardig ofzo. Het wil laten merken dat het er is. En ookal verkoop je de kast en is daarmee mee gekomen kan het zijn dat dat de entiteit gewoon blijft. Zoals ik zeg niet zomaar dingen doen en van uitgaan dat dan weg is. Schakel echt iemand in vertel niet alles wat er dan gebeurd en laat degene bijv zeggen hoe de geest probeert de comuniceren met jullie. Als ze echt contact hebben ermee zal die het hun vertellen. Ga aub geen zelf dingen doen daar kan je ook dingen mee open zetten wat je niet wilt. Heb je er geen last van zou ik zeggen laat het zo, beschouw het als niet eng, en op een gegeven moment wen je er aan. Wil je het wel weg onder neem actie daarvoor. Succes in ieder geval.

Anoniem
6 jaar geleden

Tja kan van alles zijn. Men zegt dat soms je eigen magnetische veld ervoor kan zorgen dat elektrice apparaten raar doen. Je huis reinigen kun je doen met Salie. Wat je ook kan doen is hetgeen je bang bent wegsturen. Gewoon hardop op zolder zeggen. Tot slot ja ga vooral op je gevoel af intuitie klopt vaak. Helaas weet ik niks van antiek af en wat het met zich meebrengt. Succes

Anoniem
6 jaar geleden

Danielle heb je toevallig een link naar mp ? Hier klinkt het ook heel bekent allemaal... Gisterenavond nog zag ik iemand lopen bij ons in de woonkamer... Zelf denk ik dat het mijn vader is.(overleden in 2004) .. Sinds 2004 gebeuren er al van al dat soort dingen bij mij... Wind langs me heen , duwtje in de rug, schouderklopjes, deuropeningen die compleet zwart zijn op klaarlichte dag! Ach, ik heb ermee leren leven maar de eerste jaren was ik best wel bang en bang om alleen te zijn.... Hoop dat het bij je helemaal goed komt!!

Anoniem
6 jaar geleden

Het is wel degelijk mogelijk hoor dat er energieën zijn in je huis. Ik spreek uit ervaring. Gelukkig ben ik niet zo bang uitgevallen, maar ik heb mijn huis wel laten reinigen en daarna nergens meer last van gehad. Ik heb me laten vertellen dat het energieën zijn die de overgang niet goed kunnen maken/vinden door on afgesloten gebeurtenissen in hun verleden. Als je wil kan ik je wel met iemand in contact brengen die je zou kunnen helpen. Je kan me dan een mailtje sturen naar: beertje_22@live.nl

Anoniem
6 jaar geleden

Het is wel degelijk mogelijk hoor dat er energieën zijn in je huis. Ik spreek uit ervaring. Gelukkig ben ik niet zo bang uitgevallen, maar ik heb mijn huis wel laten reinigen en daarna nergens meer last van gehad. Ik heb me laten vertellen dat het energieën zijn die de overgang niet goed kunnen maken/vinden door on afgesloten gebeurtenissen in hun verleden. Als je wil kan ik je wel met iemand in contact brengen die je zou kunnen helpen. Je kan me dan een mailtje sturen naar: beertje_22@live.nl

DieNik
6 jaar geleden

Hoi Daniëlle, of ik je hiermee geruststel weet ik niet, maar wij hebben min of meer hetzelfde meegemaakt. Wij dachten ook altijd: alles is verklaarbaar. Maar wij zijn erachter dat dit gewoonweg niet zo is. Ik lees dat je de kast een eng ding vindt, maar is de 'activiteit' bij jullie begonnen na de geboorte van de kleine man? Bij ons heb ik nooit wat gemerkt tot nadat onze dochter was geboren. Wij zijn ook broodnuchter, maar exact een maand na de geboorte van onze dochter Nikki gebeurden er zoveel rare dingen in ons huis dat mijn man en ik niet meer in ons huis durfden te slapen totdat er iemand was geweest die verstand van dit soort dingen heeft. Het begon met onverklaarbare voetstappen op de trap (echt hele harde), gehijg door de babyfoon, dingen die uit zichzelf op de grond vielen, verdwijnende en weer verschijnende theeglazen en een airco die meerdere keren aanging terwijl ik hem in dezelfde kamer elke keer uitzette met de afstandsbediening. Dit vonden we al heel erg raar en we werden er best bang van, maar goed, nog verklaarbaar in een oud huis dachten wij... Maar toen mijn man op een gegeven moment thuiskwam toen mijn dochter en ik er niet waren en alle pannen uit de keukenkastjes waren getrokken en over de vloer en keukentafel verspreid hebben we iemand gebeld (een soort van medium). We waren echt bang in ons eigen huis. (dat dit jaar alweer 100 jaar oud is) Zij kon direct zien dat er drie entiteiten in ons huis zitten. Ze hebben geen kwaad in de zin, maar één daarvan is een jong meisje van een jaar of 3. Wij kunnen haar niet zien en ze kreeg dus geen aandacht en Nikki wel. Vandaar dat ze laat merken dat ze er is. Ze is simpelweg jaloers. Misschien is dit bij jullie ook het geval? Dat wat er zit zich niet gehoord voelt. Door elke dag met haar en de andere twee te communiceren (in de lucht te praten) zoals welterusten zeggen merken we wel dat de echt enge dingen zoals het nachtelijke gehijg in de babyfoon zijn gestopt. (ontzettend bizar om te doen hoor als broodnuchtere meid uit een klein dorp...) Ook hebben we stukjes kruidnagel door het huis liggen, van die lucht schijnen ze rustiger te worden en dit houdt een kleine zes weken aan en dan moet je nieuwe stukjes rondleggen. Inmiddels zijn wij ons verder aan het oriënteren of het huis van ons gereinigd kan worden, want de activiteit wordt langzamerhand heftiger ondanks de kruidnagel. De vrouw die er de eerste keer was kan dit niet. De pannen die we later nog een keer op de vloer hebben aangetroffen draaiden de tweede keer uit het niets rond en op de nog natte, gedweilde bergingvloer hebben we enorme voetstappen zien staan (niet van ons), kriskras door de hele berging terwijl er verder niemand was. Ook heb ik een keer met mijn moeder gebeld, klagend dat onze theeglazen maar blijven verdwijnen, ik loop de woonkamer in en pardoes stonden er theeglazen op tafel i.p.v. die ene waar ik uit gedronken had. Allemaal leuk en aardig, maar ik woon langzamerhand gewoon niet meer fijn. Tips die ik voor je heb: * probeer erachter te komen wie of wat er in je huis zit, bij ons stelde het enorm gerust dat het geen kwade zin was maar jaloezie en dat er iets aan te doen was * entiteiten kunnen zich inderdaad hechten aan meubelstukken, maar ook aan je huis als ze zich daar fijn hebben gevoeld of daar iets met hen gebeurd is (dit is bij ons het geval, zijn oude bewoners), dus ik zou dit ook uit laten zoeken * voel je niet belachelijk, informeren kan altijd en ik ben ontzettend blij dat we het gedaan hebben, want die onzekerheid vreet ook aan je. Heel erg veel succes met alles!! Groetjes Dianne

DieNik
6 jaar geleden

Oh, en ga alsjeblieft niet zelf aan de slag, zoals hierboven gezegd kun je soms meer kwaad dan goed doen...

Daniëlle
6 jaar geleden

Pff inderdaad dankje!

Daniëlle
6 jaar geleden

Super bedankt voor je reactie Dianne, heb het met vol bewondering gelezen!! ... Ik wil er inderdaad echt wat mee gaan doen, wan het word gewoon eng!! Zullen we elkaar op de hoogte houden?

Daniëlle
6 jaar geleden

Bedankt voor de tip! Het blijft bizar !!

Anoniem
6 jaar geleden

Wat idd belangrijk is,dat je nooit bang moet zijn.En dat hoeft vaak ook niet.Beetje eng? Kom je wel overheen en daar leer je van. Het komt nu eenmaal voor,dat je (jullie) soms niet alleen in je huis woont(wonen).Je kunt nu eenmaal "roommates"hebben,al zijn deze dus vaak ongewenst. Dit kan heel lang duren....100 jaar is niets!!! Onze tijdsnormen worden daar niet gehanteerd.Ja...dankje...goede vooruitzichten...hoor ik je dus zeggen.Maar...maak je daar niet te druk om,Leer ermee te leven als het niet even gauw anders blijkt te kunnen. Ik heb zelf ook als klein jochie in zo'n huis gewoond en kan erover meepraten.En nu,na 10tallen jaren? Ik zoek het huis geregeld op,jawel!!! Zo van...hallo luidjes.....ik ben er nog...jullie OOK? Ik weet nu wat jullie mij toen wilden vertellen! Deze dingen steken nu eenmaal heel diep en daar hebben wij (op dat moment) geen notie van. Jammer,dat jullie toen daartoe niet in staat waren.

Anoniem
6 jaar geleden

Weet je de voorgeschiedenis van de plek waar het huis op gebouwd is? Heeft hier voorheen een huis op gestaan? De kast die je gekocht heb het kan zijn dat het een erfstuk is geweest en dat de overledenen er aan gehecht was en darom dus bij zijn of haar spullen wil blijven. Je hoeft niet bang te zijn voor een entiteit Vaak wil het aandacht en laat darom lampen knipperen of doet er van alles aan om aandacht te krijgen. Bedenk als je angst krijgt dat wij hetzelfde zijn als hun alleen wij hebben nog de buitenkant een lichaam. Als je wil dat het weg gaat zeg dan dat hij of zij naar het licht moet gaan dat het overleden is en daar niet kan blijven als je merkt dat je druk op de borst krijgt en de sfeer in huis angstiger word en het echt pesterijen gaan worden stuur het dan weg zeg hardop dat het niet welkom is jou huis is en hij of zij het huis moet verlaten. Maar nogmaals niet bang zijn.

Anoniem
6 jaar geleden

Hey Danielle. Om gelijk met de deur in huis te vallen, werk ik al een hele tijd met dit soort gevallen. Iets wat wellicht zal helpen, is een vraag die je jezelf kan stellen. "Ben ik bang omdat het me bedreigd, of omdat ik het niet begrijp." Eerst probeer je het te verklaren met logica. Ik neem niet zomaar klakkeloos aan dat het ergens spookt, hoewel de dingen die je beschrijft wel bekend klinken. De perforale visie (ooghoek) ziet zwart/wit, maar is ook het gene dat het beste ziet. Wat je goed moet bedenken bij een "haunting" is dat zij het lastiger vinden als jij, om te zijn wie zij zijn. Vaak zitten ze vast, of weten zij zelfs niet dat zij zijn overleden. Als er iemand dan in je huis komt om te vertellen dat je weg moet, dan wordt zelden positief opgevat. Vaak kan het opgelost worden door contact te leggen met de entiteit op handen. Dit moet je natuurlijk niet zelf doen. Er zijn mensen die hun leven wijden aan deze "onzin," en de goeie zullen je informeren dat het niet altijd goed zal gaan. Soms komt iemand een verdrijving doen, en veroorzaakt alleen maar meer activiteit. Ik ben iemand die zijn leven eraan heeft gewijd, Ik ben bewust niet getrouwd en heb ook geen relatie. Als ze je eenmaal hebben gezien, willen ze vaak niet los laten, en gaan zelfs wel eens mee, met degene die contact legt. (Dat zouden wij ook doen, als je niet weet waar je bent en iemand zegt ineens "Hallo" tegen je.) Mocht het echt uit de klauwen lopen zou ik eens een kijkje kunnen nemen, maar wederom geef ik wel de waarschuwing, dat het soms wel , meer activiteit kan veroorzaken. Zoals je begrijpt, verlengt dat de poging tot reinigen/excorsistme aanzienlijk. Een wierrookje aanzetten doet letterlijk al wonderen, als we het over een korte termijn "oplossing" hebben. Dat maakt het beter voor jou maar niet voor degene die bij je rond hangt. Ik raad aan om Paolo Santo, Witte/Americaanse Salie, Frankincense(Olibanum), Sandalhout of Zuiveringshout te gebruiken in je wierrook-keuze. Je kan ook proberen een kaarsje voor de entiteit op te steken, in de hoop dat het zijn pad zal verlichten.(Ik weet dat het cliché klinkt, maar het werkt wel.) GA NIET ZELF CONTACT ZOEKEN MET DE ENTITEIT. Schakel iemand met ervaring in. Kijk wel uit voor die mannetjes die komen "spookje jagen" met een camera om youtube hits te scoren. Het welzijn van de entiteit, evenals jullie eigen welzijn, is vaak niet belangrijk voor dat soort mensen. Ik hoop dat ik je een beetje inzicht heb kunnen geven en hiermee ook wat rust. Ik hoor het graag als je vragen/opmerkingen hebt.

Anoniem
5 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde maar heb ook het gevoel alsof ik wordt na gekeken door iemand als ik elke keer van de trap af loop echt niet normaal eng en zelf heb ik ook een overleden iemand gezien en contact gehad ik was daar zo blij mee want dat was een kennis . Overal waar ik ben gebeuren die enge dingen en ik hoorde net een stoel verschuiven echt eng brrrrrr

Anoniem
5 jaar geleden

Bijna alle huizen hebben entiteiten en tegenwoordig zijn deze wat moeilijker te verwijderen omdat ze door maar heel weinig mensen of eerder mediums worden gezien. Op mijn website heb ik wat info gedeeld hierover en kun je er ook een goed adres vinden van mensen die alles weg kunnen halen. Het gevoel dat je ergens weg wilt in een ruimte is niet idioot. Je voelt wel degelijk iets. Ik spreek uit ervaring. Als ik de lampen uit deed in mijn woonkamer voelde ik ook niet echt fijn achter me. Donkere plekken vond ik niet prettig. Ook al geloof je er maar half in kan ik het iedereen aanraden. Het voelt erna weer heerlijk rustig in huis en zul je zien dat je veel minder klachten hebt die leken van jezelf af te komen. Entiteiten hebben energie nodig en halen deze onder andere graag uit electrische apparaten. Zo kan het zijn dat er om de haverklap lampen of apparaten kapot gaan. Of dat alles je tegen werkt. ruzies in huis. en legio aan klachten. Ook kou in huis..nachtmerries. Ik informeer hier graag mensen over en verwijs hen graag naar de juiste mensen. Dan heb je erna nooit geen last meer. http://www.gidsentekening.nl

Unpronounceble Names
3 jaar geleden

Ik heb puur voor de gelegenheid maar even een account aan gemaakt, en moet zeggen dat je toch even laat weten hoe het is afgelopen. Ik begrijp heel goed wat je zegt, en ken deze tekenen ook als een eventuele aanhechting. Niet onbelangrijk zijn het letten op vreemde geuren in het huis. Wat is er met de vorige eigenaar gebeurt? of is het nieuwbouw? Geen aanstalten om er over na te denken, niet met spoken bezig en ineens die schim in je perforaal. (in de zijkant van je visie) Klinkt dat ongeveer juist? Wat je beschrijft klinkt me in ieder geval wel bekend in de oren. Het probleem is alleen dat, dat een aanhechting zou kunnen betekenen. Dat gaat vaak gepaard met depressie en lusteloosheid. Dus laat daarom heel graag even weten ^^'

Modestus
1 jaar geleden

Dag Daniëlle. Ik wou vragen: Gebeurt het nog steeds of is er alles in orde nu? Ik ben christen en Jezus kan je helpen. Ik kan wel bij jullie komen bidden om de bevrijding van de boze geesten, als je tot Jezus wilt bekeren.

Modestus
1 jaar geleden

Ik heb er wel enige ervaring mee.

Natasfran1973
1 jaar geleden

Ik heb ook zo dikwijls het idee dat het in huis spookt. Ik heb een baby popje op de kast zitten en is vandaag al twee keer op de grond gevallen. En van de week had ik in mijn bed dat er ineens een kinderhand op mijn hand gelegd werd en gleed van mijn hand terug en daarna werd er een hand om me heen geslagen en daarna uit bed. Hij kleede hem aan en ging van de kamer. Ik vroeg aan mijn vriend of hij terug op de kamer (slaap) geweest was en hij zei nee. En vanavond had ik ook het gevoel dat er iemand in de woonkamer was. Ik heb daar na zitten huilen dat ik er geen goed gevoel bij had

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!