Snap
  • Mama
  • blogger
  • #mamablogger
  • gezinvan4
  • overhetlevennakanker
  • hetlevenvaneenmama

Het leven voor & na kanker

Yoehoee hallo allemaal, 

Ik zal mezelf even voorstellen ik ben Shannon getrouwd met Nick en samen met mijn man heb ik 2 prachtige kindjes Jaydee-Valentine & Sunnery-Shane samen met ons hondje Buddy is ons gezin compleet. 

Ik neem jullie even mee terug naar een paar jaar geleden, Februari 2015 ik zat bij mijn moeder in de auto we hadden net heerlijk samen geshopt, we reden op de terug weg naar huis toen ik de zonnen klep naar beneden deed. Ik voelde iets in mijn hals zitten iets wat daar niet eerder zat. Ik werd helemaal warm van binnen en zei meteen tegen mijn moeder dat ik een bultje in mijn hals voelde. Mijn moeder stelde mij gerust dat het vast niks zou zijn inmiddels was ik ook al een paar dagen overtijd, kwam het door de stress of kwam het toch door dat bultje? toen ik eenmaal 1 week overtijd was heb ik toch maar een test gedaan, en ja hoor 2 vette dikke strepen!! ik was zwanger van ons tweede wondertje, ik was blij en bang tegelijkertijd dat bultje zat daar nog steeds oke hij was dan wel niet groter geworden maar ook niet kleiner, als eerst liep ik snel naar benden om Nick te vertellen dat er nog een tweede wondertje aankwam maar dat ik ook bang was. Wat moest ik doen de dokter bellen of toch gewoon gaan genieten van mijn zwangerschap? Ik ben op mijn gevoel af gegaan en heb even later de dokter gebeld, ik kon al snel terecht.

Eenmaal bij de dokter aangekomen verwees hij mij door naar het ziekenhuis de ONCOLOGIE afdeling maar ik moest niet schrikken dat ik daar heen moest werd mij verteld. Nou ja halloooo niet schrikken als je het woord ONCOLOGIE hoort! ik schrok uiteraard wel, gelukkig kon ik daar ook snel terecht, eenmaal daar aangekomen werden er vragen gesteld die ik gelukkig allemaal met nee kon beantwoorden, bloedprikken en wachten op de uitslag. Mijn bloed was goed werd mij verteld ze konden mij niet onder een scan doen aangezien ik 5 weken zwanger was, de arts vertelde mij dat als ik mijzelf goed voelde en het bultje niet groter zou worden ik geen andere klachten zou krijgen ik kon gaan genieten van mijn zwangerschap en zo kon ik terug naar huis gaan. Opgelucht was ik zeker mijn bloed was goed dan zou het toch goed moeten zijn of toch niet?! 

in mijn volgende blog lees je het verhaal verder. 

Bedankt voor het lezen 

Liefs -X- Shannon