Blog header image

Het is even stil geweest aan onze kant

En het is hier en daar wat hectisch geweest, maar daar zijn we weer.. :)
Henrike Laning
7 jaar geleden

Ik vond het vooral moeilijk dat ze 1 jaar werd en geen baby meer was en dat ze met 16 maanden naar de dreumesgroep moest. En nu zit ze in groep 5! Ik vind het nog steeds heel onwerkelijk..... Dus het is een oud riedeltje maar o zo waar. ;)

kimmiej1
7 jaar geleden

Oh jeetje dat kan ik me nu nog niet echt voorstellen. Hoewel elke leeftijd leuke dingen met zich meebrengt is de babytijd toch wel onwijs schattig. Maar groep 5, dan zit ze al over de helft van de basisschool.. Zijn er nog dingen die je echt mist van toen ze zo klein was? Of heb je juist het gevoel dat ze dingen heeft overgeslagen? Groetjes

Blog header image

Brrr, wat is het koud!?

Ben jij een zomer of een winterpersoon?

De ene week zaten we op 20 graden en nu is het komende week 2 graden. Wat moet ik aan? Ben ik de enige die het gewoon niet weet?