Terug
Blog header image

Het begin van een rustige reis.

"Eventjes een weekendje ertussenuit met Oma en Baby." (H)eerlijk ontspannend.
Lindsy83
6 jaar geleden

Ik ben benieuwd of de vakantie je rust zal brengen :) Die drol zijn ze vast wel al vergeten ;) Ik blijf nog even genieten van tuinesie en vila woonkamer ;) Vooral na het lezen van jouw avontuur om op vakantie te kunnen. Wel heel veel plezier gewenst!

MummySuze
6 jaar geleden

Dank je wel! Wow ben je in Tunesië! Hartelijk bedankt is "3aychek barcha" (de 3 geeft een soort ultra zachte h-klank aan). Het is Arabisch wat ze daar spreken, met hun eigen draai eraan. En er vaak geweest en lichtelijk verliefd op het land. Wat fijn dat je daar bent. Have fun!

MummySuze
6 jaar geleden

Of bedoelde je ECHT TUIN en WOONKAMER en ben je thuis in Nederland? Ik weet het niet. Help!

Lindsy83
6 jaar geleden

haha nee de echte tuin en woonkamer :D maar daar ben ik momenteel wel het liefste hoor ;) Lijkt me wel een heel mooi land, wie weet wat de toekomst ons nog brengen gaat ;)

MummySuze
6 jaar geleden

Geweldig! Wat een grappig misverstand, hahahaahahha! Ik ben blij dat je je thuis zo thuis voelt. En terecht!

MummySuze
6 jaar geleden

Whahahaha- goeie! Ja volgende keer zeker VIP. Baby smeert nu een Mexicaans restaurant onder mer yoghurt en "zingt" mee met de Spice Girls. Oh oh.

Anoniem
6 jaar geleden

Op vakantie gaan met kleine kinderen is hel.... Een inpakhel! Want stel je voor dat?! Maar je zal steeds makkelijker worden, ze worden groter, je krijgt er meer ervaring mee.... En anders hebben ze zelfs in Limburg winkels waar ze tandpasta verkopen, luiers als je geluk hebt en wie weet nog ergens een over het hoofd geziene doosje Liga's ;-) Ik weet waar ik het over heb met 3 van die draken, zelfs wonend in Limburg

MummySuze
6 jaar geleden

Ha ja nou inderdaad! Ik zag vandaag de supermarkt. Een hele openbaring! Inderdaad stressvol, maar het is gelukt. Leuk he, Limburg!

Blog header image

My family

💜