Snap
  • Mama
  • #mom
  • #newvlog
  • #new
  • #studerenmeteenbaby

Het begin van een drukke tijd.

Oke ik heb eigenlijk geen idee hoe ik moet beginnen. Dus bij deze hallo iedereen wat leuk dat je de tijd neemt om dit te lezen. Ik ben Marielle en ben sinds augustus 2019 moeder van Jonathan. Ik ben getrouwd met een schat van een man en ga in september weer beginnen met studeren. 

Ik ben op mijn 23ste moeder geworden en tevens nog studerend. Van tijd tot tijd hoop ik hier wat te kunnen schrijven van hoe het gaat om als jonge studerende moeder alles te combineren.  Om te beginnen mijn zwangerschap was een enorme verassing ik ben naar de gynaecoloog gegaan omdat ik problemen had met mijn menstruatie na een zware operatie, toen mij verteld werd dat ik al 8 weken zwanger was. Het was zeker een welkome verassing maar ook het begin van een hele drukke tijd. Ik was net overgestapt naar een versnelde variant van mijn opleiding, waren bezig met trouwplannen en met een verhuizing / verkoop van ons huis.

Doordat ik enorm veel last van misselijkheid en braken ben ik eerder gestopt met mijn opleiding. De verkoop van ons huis ging lekker snel en was binnen 14 dagen verkocht, en al met al hebben we de trouwplannen laten varen en zijn we even snel tussendoor getrouwd. Dit was maar goed ook. Waarom??? dat lees je in mijn volgende verhaaltje. 

Liefs Marielle