Terug
Blog header image

Het Armoededebat op AT5

Na de Flair kwam RTL nieuws met een artikel over mij. En nu belt AT5 voor een tv programma over armoede. Even twijfel, maar dit is een kans!
Lindsy83
6 jaar geleden

Kort maar duidelijk toch? Had alleen wel het idee dat de intervieuwster op zoek was naar dingen die je zielig zouden maken... Ik hoop echt voor je dat al deze aandacht naar een betaalde baan gaat leiden. Dat word dan gelijk mijn nieuw jaarswens voor jou!

Anoniem
6 jaar geleden

Je uitleg was heel helder Henrike, en als ik naar je berichten via facebook kijk, dan denk ik altijd: wat leuk wat jij allemaal voor je dochter voor elkaar krijgt! Bewonderenswaardig hoe je met weinig veel kunt! Hopelijk heb jij snel de baan die jij wenst. Meer dan gegund en meer dan verdiend. heel veel groetjes en fijne dag voor jou en Dunya. Liefs, Sara.

Henrike Laning
6 jaar geleden

Dank je wel Lindsy! Dat is een mooie wens! Het debat ging natuurlijk over armoede, dus als ik dan zeg dat ik wel rondkom en het niet zo zwaar heb, dan klopt het niet helemaal. Dus waarschijnlijk wilde ze daarom benadrukken dat het wel gaat, maar dat het ook best moeilijk is voor mij. Maar het ging mij erom dat ik mijn verhaal kwijt kon. En dat is gelukt. :)

Henrike Laning
6 jaar geleden

Dank je wel Sara, ook voor het delen van mijn blog! Ik geloof dat dit alles er uiteindelijk aan bijdraagt dat alles toch gewoon goed komt. :) En dat is dan gewoon begonnen bij mijn blogs!

Anoniem
6 jaar geleden

Ik moet het interview nog even terugzien. Nog geen tijd gehad. Daarna reageer ik weer!

Henrike Laning
6 jaar geleden

Ik heb het ook nog niet teruggezien. Moet nog GTST van een hele week kijken! Loop ver achter.

Anoniem
6 jaar geleden

Dat AZC is wel een optie. COA zit om mensen verlegen, je kunt altijd een brief sturen. Recruitment@coa.nl .. Je kwam duidelijk over, en ook meteen solliciteren als je toch in beeld bent :-) petje af!

Henrike Laning
6 jaar geleden

Dat AZC moet nog gebouwd worden, maar er komt een noodopvang in de buurt, dus dat biedt mogelijkheden. Bovendien worden taalklassen uitgebreid en zag ik net een vacature voor meerdere leerkrachten en onderwijsassistenten in Amsterdam, voor de taalklassen dus. Dat is iets voor mij.

Anoniem
6 jaar geleden

...en van het ene blog tóch weer nieuwsgierig naar het andere blog! Ook maar meteen de uitzending bekeken; dat heb je knap gedaan Henrike! Je komt vrolijk en positief over en je verhaal rolt er uitermate goed uit. Bovendien wéét ik ook dat je hart bij die kinderen ligt en dat jij ze absoluut verder kan helpen. Jij aan de baan is een win-win situatie!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!