Blog header image

Help, ik ben verslaafd.... aan mamaplaats

Bloggen... het werkt verslavend. Vinden jullie ook niet? Het is te leuk!

Het begon allemaal heel onschuldig. In juni 2014 plaatste ik mijn eerste blog. De blog daarna duurde wat langer voordat hij erop stond. Rustig aan wakkerde het blog vlammetje in mij aan. Soms schreef ik weken niks en soms twee blogs achter elkaar. En toen....

In augustus werd ik benaderd door mamaplaats. Ze vroegen of ik themablogster wilde worden. En toen was het hek van de dam. Zoveel onderwerpen waarover je kan schrijven. En blijkbaar ben ik daar erg dol op.... schrijven. Bloggen dus! Hoe meer ik schreef, hoe leuker ik het begon te vinden. Wanneer ik iets las, mee maakte, zag of voelde dacht ik.... dat wil ik delen met de andere mama's. En ik schreef niet alleen blogs.... ik ging ook reageren op andere mam's.

Gisterochtend gingen mijn ogen open. Op mijn telefoon zag ik dat er op mijn blog was gereageerd. Ik ging gelijk kijken en terwijl ik dat deed dacht ik.... oww nee ik ben echt verslaafd.... Elke keer wanneer ik een berichtje krijg moet ik kijken. Wanneer ik 's ochtends wakker word... kijk ik eerst op mamaplaats. Ik lees al jullie blogs en probeer op zoveel mogelijk te reageren. En zelfs op mijn werk tijdens mijn lunchpauze.... kijk ik op mamaplaats.

Ik moet het nu echt toegeven. Ik ben verslaafd. Verslaafd aan mamaplaats, maar vraag me af of dit wel zo erg is. Nee, dit mag!  Ik geniet van mamaplaats. Elke dag opnieuw. Ik vind het fijn om jullie blogs en jullie reacties te lezen. Ik vind het leuk om jullie reacties op mijn blogs te lezen en ik geniet van het bloggen. Kortom, ik blijf nog wel even verslaafd.

En jullie? Zijn jullie ook zo verslaafd aan mamaplaats? ;-)

7 jaar geleden

Jij niet Daniel? Jammer...

7 jaar geleden

hahaha

7 jaar geleden

Dank je wel. Leuk om te horen!

7 jaar geleden

Vast wel :-)