Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • zwembad
  • zon
  • Pinksteren

Heerlijk zwembad weer voor de kleintjes

Wat was het afgelopen Pinksterweekend toch fantastisch weer. De zon scheen volop. Voor de kinderen was het zo warm dat ze graag met water wilden spelen.

Daarom hebben we het zwembadje maar tevoorschijn getoverd. Het badje stond weer helemaal op, de kraan stond aan en….het zwembad was lek! Wat een teleurstelling. Gelijk maar een zwembad gekocht in m’n eigen webshop. De gezichtjes stonden weer blij toen ze zagen dat we met een ander zwembad aankwamen.

Toen dit zwembad opstond hebben ze de hele middag tot aan de avond in het badje gespeeld, gesprongen en op de opblaas dieren gezeten. Ze hebben zich geen moment verveeld. En wij ook niet. We zaten erbij en keken er naar. Ik vind het altijd eng om weg te lopen. Onze jongste is nog net geen 3 maar die ziet echt nergens gevaar.

Na het zwemplezier gingen we bbq-en. Dat hadden we al ruim een jaar niet meer gedaan. Ze vonden het zo spannend en leuk. De oudste 2 hebben lekker gegeten. De jongste was tijdens het eten al in slaap gevallen. Het was ook zo’n uitputtende dag voor hem. Moe maar voldaan heb ik hem maar snel in zijn bedje gelegd.

Hebben jullie kindjes ook zo lekker buiten gespeeld het afgelopen weekend?

Blijf je ook altijd bij je kinderen als ze in het zwembad zijn of ben ik te angstig om ze voor 5 minuten alleen te laten?

 

12 jaar geleden

Wat een heerlijk weekend heb jij gehad...en ik zou onze kleine meid ook niet alleen durven te laten...ze is nu nog te klein om te zwemmen in een zwembadje want ze is pas vijf maanden, maar ook die tijd komt er een keer aan...en dan blijf ik heerlijk bij haar in het zwembadje...kan ik er tenminste ook van genieten...