Blog header image

Heerlijk ontspannen douchen

Als moeder moet je veel "me time" inleveren. Douchen is toch echt wel zo'n momentje waar je even kunt genieten van due tijd toch?

Douchen, ik herinner me nog goed hoe heerlijk dit was.

Natuurlijk douche ik mij nog steeds, dat lijkt me logisch. Maar dat fijne rustige moment waar je als vrouw even lekker kunt ontspannen is voor mij de afgelopen twee jaar veranderd in een groot spletterfeest.

Net als ik, houd mijn zoon ook erg van douchen. Dit natuurlijk het liefst met mama en helaas niemand anders. Komt mijn man dus weer lekker mee weg.

Ik denk nog vaak terug aan die ontspannende straal die ik helemaal voor mijzelf had, als ik weer eens de badschuimpjes tegen de douchewand aan sta te plakken met mijn zoon die op de grond schuimengeltjes probeert te maken.

Met een schreeuw van plezier word ik dan uit mijn dagdroom getrokken. Die tijd komt vanzelf wel weer, en dit is stiekem toch veel leuker?

7 jaar geleden

Haha! Herkenbaar!

7 jaar geleden

Dat voornemen staat hier inderdaad ook :) komt helaas altijd iets tussen. Ach over een paar jaar zal hij dit toch echt niet meer willen en haal ik de schade wel in ;)

7 jaar geleden

Heel herkenbaar! Ik douche wel minstens 1 keer per week alleen! In de avond, met luxe douchegel, shampoo EN cremespoeling, scheermesje, gezichtreiniging! Een keer per week douchen om te genieten en de rest van de tijd snel en effectief.