Terug
Blog header image

Happy, ondanks 2 kindjes waarvan er maar 1 hier is..

Hoe haal je nog adem als je hoort dat je afscheid moet nemen nadat je je beseft dat je afscheid moet gaan nemen van je kind?
Anoniem
7 jaar geleden

Het verlies van een kindje zal altijd moeilijk blijven. Maar je beseft wel des te meer hoeveel geluk je hebt als je de liefde van een ander kindje mag ervaren. Geniet ervan! dat komt vast goed :)

Joycies
7 jaar geleden

Een vriendin van mij is ook haar meisje verloren en nu naar 3 jaar zwanger van een meisje. Ik zie hoeveel verdriet zij er van heeft. Geniet van je zoontje en herdenk je meisje. Dikke knuffel

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!