Snap

Gezinsshoot? Ja doen!!

Fotomodellen voor een dag

Hoe jaloersmakend zijn al die prachtige foto’s die je voorbij ziet komen op insta! Soms lijkt het wel of iedereen heel de dag met een fotograaf op stap is... 

Toch leek het mij ook wel heel erg leuk om eens echt mooie foto’s van ons gezin te hebben, foto’s waar we ook een keer met z’n drieën op staan haha! 

Snap

Daarom besloot ik om eind vorig jaar contact op te nemen met een gezinsfotograaf. Via Instagram kwam ik in contact met Esther Prins Photography en haar stijl sprak me direct aan. 

We spraken in alle vroegte af in de Drunense Duinen, zowel voor de rust op dat moment (we wilden tenslotte alleen ons gezin op de foto) als voor het mooie ochtend licht. 

Samen met Esther had ik vooraf onze outfits bepaald, heel fijn dat ze met me meedacht over de kleuren!!

Snap
Snap

Connor vond vooral de knopjes heel erg interessant en als ik nu de foto’s terug kijk dan hoor ik hem nog zeggen: ‘Knopje! Knopje!’ 

Ook was hij, as usual, lekker aan het wegrennen dus al snel hadden we alle drie een lekkere blos op onze wangen van het rennen haha! 

Snap

Ik weet van mijzelf dat ik vaak in een soort houten Klaas verander zodra er een camera op me gericht wordt, dus ik vind het heel fijn als een fotograaf me verteld wat ik moet doen. Daarbij zagen we Esther die dag voor het eerst! We hadden elkaar wel via whatsapp gesproken maar toch is het even aftasten. Gelukkig heeft Esther hier wel ervaring mee en ze kon ons heel goed coachen hierin. 

Ook hielp het mooie weer en de prachtige omgeving enorm, al snel vonden we het alle drie hartstikke leuk om te doen en kon ik het ook wat meer loslaten. 

Snap
Snap

Al heel snel na de fotoshoot kreeg ik van Esther de foto’s doorgestuurd en wat zijn ze mooi geworden!! Een prachtige herinnering, een momentopname van een tijd die je maar één keer beleeft. Zoals alle mama’s weten, de tijd vliegt zo ontzettend snel voorbij en je kindje ontwikkeld zich als een speer. Een paar maanden verder heeft hij alweer zulke sprongen gemaakt! En dan is het enorm fijn om terug te kunnen kijken naar dat lieve koppie, wat was hij nog klein daar! En wat praatte hij nog weinig, nu kletst hij de oren van je kop haha! 

Ook was het al even geleden dat Guido en ik zo leuk samen op de foto stonden, ik denk zelfs dat dat met onze bruiloft voor het laatst was! 

Snap

Met veel moeite heb ik een kleine selectie van deze foto’s uitgekozen om te laten afdrukken. Via ByWoodz bestelde ik houten muurcirkels in verschillende maten. De cirkels hangen op onze schouw en nu kan ik dus elke dag een beetje nagenieten van deze mooie momenten :) 

Heb jij wel eens een professionele fotoshoot gedaan met je gezin? Ik kan het zeker aanraden!! 

Snap
Snap