Blog header image

Geloof in sprookjes dan komt het meestal wel goed.

Alles waarvoor ik dankbaar ben wat mij is overkomen.... dat is teveel om op te noemen maar hier wel een soort van kort sprookje hihi

Er was een blond meisje in een landje zo klein die geloofde in sprookjes ooooh zo fijn....

Ze zei het is goed dat ik de hoop op de ware liefde nooit heb opgegeven ♡ anders had ik nu een heel ander leven!

Na veel mislukte relaties besloot ik dat het wel even goed was zo single, ik woonde al opmezelf en had een best wel slechte start gehad dus wilde eerst alles goed op de rit hebben! ( mijn prince charming was waarschijnlijk ergens in het betoverde sprookjesbos verdwaald of zijn witte paard was omgetoverd tot een schildpad ofzo) Ik had net een nieuwe baan en werd al snel manager helemaal toppie! Was best wel trots op mezelf dat ik dat had gepresteerd in zo'n korte tijd! Tot daar ineens een mega leuke (lekkere) vent binnenkomt en zich bij mij meld dat het zijn eerste werkdag was!!!  ( ik dacht nou die sla ik toch nooit aan de haak dus laat maar!!) We deden beide ons werk en na het bedrijfsfeestje wees een goede vriend van mij en tevens ook collega dat ik in de gaten werd gehouden ;-)  ik ging erop letten en ja hoor dat lekkere ding hupste steeds rond om mij in de gaten te houden hihi... hij voegde me toe aan hyves en we raakte aan de praat van het een kwam het ander en uiteindelijk zijn we bijna 6 jaar verder en blijkt dus dat mijn prince charming dus helemaal niet verdwaald was maar gewoon precies op het juiste moment op mijn pad kwam ♡♡♡.

Ik ben dankbaar dat mijn droom is uitgekomen dat ik mama mag zijn! Ik heb er veel voor moeten knokken maar het was het allemaal waard!( zie andere blogs) ik ben een mama van 8 prachtige sterretjes in de hemel en heb een geweldige prachtige lieve zoon! ♡ en natuurlijk mag ik ook mijn 3 harige fluffy baby's niet vergeten! Ik hou zo super veel van ze!!!

 Ik ben trots op mezelf dat ik toch op een natuurlijke manier mijn zoontje op de wereld heb kunnen zetten. Het was een helse bevalling van 53 uur pas de laatste uurtjes heb ik pijnbestrijding gevraagd want ik had al die tijd nog niet geslapen en was op! Ik heb de moed niet opgegeven! En ik ben ook zo dankbaar voor mijn lieve vriend en mijn moeder en schoonmoeder en ook de rest van mijn familie! Ik ben zo blij met alle steun die wij hebben gekregen van jullie!!♡

Ik ben blij dat de ruzies die er waren in de families dat die zijn uitgepraat en dat we weer een big happy family zijn! Het voelde niet goed dat de familie bijna 4 jaar problemen had met zelfs niks tegen elkaar zeggen, verkeerde dingen zeggen, elkaar dwars zitten en elkaar negeren.... maar dat is gelukkig nu opgelost!

Ik ben dankbaar en trots dat mijn lieve zoontje mijn prulleke het zo super goed doet!  na 7 dagen ziekenhuis lekker mee naar huis mocht. Hebben we toch nog een goede kraamtijd gehad ;-) en je zou nu tegenwoordig echt niet zeggen dat het een prematuur baby was hihi! Alle dingen van je ontwikkeling en van het jou eigen persoontje worden dat is zo prachtig! Je hebt zo'n eigen sterke wil en je leert snel.... (soms wil je sneller dan je kan en word dan gefrustreerd dat heb je niet van een vreemde hoor lieffie zo is je mama ook).... je brabbelt heerlijk soms al zelfs woordachtige praatjes ik ben mammammam hihi wat hou ik toch super veel van jou!!!!♡

Verder ben ik blij dat ik mijn therapie weer heb kunnen oppakken  want dat was even gestopt vanwege de zwangerschap en kraamtijd. Deze mama gaat het nog heel zwaar krijgen maar gelukkig kan ik alles opzij zetten voor mijn lieve prulleke! Mijn kleine lachebekje! 

Ik genietvan elke dag want elke dag is weer een nieuwe leerdag met nieuwe mooie en soms ook wat moeilijke momenten maar hè that's life! We blijven positief en proberen overal het moois in te zien maar wel met een realistisch randje en ook een sarcastisch plukje... alles komt ooit wel goed en tja count your blessings... dat zijn er echt veels te veel om te tellen elke dag beleef ik er wel een paar ♡ 

Xxx

Ik blijf geloven in sprookjes want in elk sprookje is het en ze leefde nog lang en gelukkig toch?

(Behalve in het meisje en de zwavelstokjes maar gelukkig is ze wel in de hemel bij grootje..owja en voor de badguys loopt het ook niet altijd even goed af maarja wie goed doet goed ontmoet (A)...)

Lindsy83
7 jaar geleden

Mooi geschreven! Dat je nog lang in je sprookje mag blijven leven!

MisssMamaPoekkie
6 jaar geleden

Dankjewel hihi hoop ook dat mijn sprookje nooit tot een einde komt ;-)