Snap

Fiets, mommy fiets, bakfiets?

Help, er gaat een nieuwe wereld voor mij open genaamd fietsen... maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Help jij mij?

Help! Ik ben geen fietser. Heb denk ik al 3 jaar geen fiets meer, gevalletje uitgeleend en nooit meer teruggezien.

Ik heb een fiets eigenlijk ook nooit gemist, want we wonen nu nog midden in de stad. Lopend kunnen wij overal naar toe of ik neem de auto.

Maar nu voel je het wel aankomen hè.. ik ben me aan het verdiepen in een fiets 😱

Ik heb zin om te fietsen maar het belangrijkste punt is dat wij eindelijk gaan VERHUIZEN! net buiten de stad, opzich nog wel op loopafstand. Maar dan is een fiets denk ik wel fijn. We hebben een schuur waar die in kan, dat hebben we hier ook niet.

Maar dan is de vraag. Ja leuk een fiets.. maar wat voor een fiets is handig, fijn, praktisch?

Ons dochtertje is 1,5 jaar. Dus super leuk om samen te gaan fietsen.

Zelf lijkt mij een bakfiets heel fijn. Genoeg ruimte, spullen kunnen erin, boodschappen kunnen mee. Jazzy kan lekker zitten, maar stuurt het niet heel zwaar? Moet je dan voor een elektrische gaan of gewoon lekker zwaar trappen?

Of toch een (mommy)fiets, dat stuur is breder toch? Maar ik zie mezelf al staan stuntelen om jazzy in dat stoeltje te krijgen.. of moet ze al achterop?

Ahh, hoor je de verwarring? Ik heb dus gewoon echt geen idee.

Help jij deze mama? Wat is jouw ultieme fiets tip en waarom?

Hopelijk komen we zo een stapje verder!

Liefs,

Jenn 

3 jaar geleden

Als je voor n bakfiets gaat zou k voor een 2 wieler gaan. Dat fietst lichter en stuurt hetzelfde als een gewone fiets. Ik heb een gewone en k mis het elektrische zetje bijna nooit. Behalve als ik met een volle bak de brug op moet met volle tegenwind, maar dat gebeurt bijna nooit haha.

3 jaar geleden

Persoonlijk vind ik een bakfiets onhandig groot om mee te fietsen, sturen en inparkeren zeg maar 😁 heb zelf een mamafiets met kratje voorop voor de spullen. Meeste mamafietsen hebben een stuurslot dus dat is handig als je je kind in het stoeltje wilt zetten. Succes met je zoektocht!