Blog header image

Even voorstellen, dit is Maryoune.

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi, ik heet maryoune , ik ben 25 jaar.Was 19 toen ik zwanger werd en kreeg me kindje toen ik 20 jaar was. Ik woonde nog thuis en ik was ook gestopt met school op dat moment. Dus ik ontving geen studie. Ik dacht bij mezelf hoe ga ik dit nou doen. Gelukkig was ik wel slimme meid en had ik veel opgespaard. Daarvan had ik alles kunnen betalen van babyproducten tot de babykamer en kinderwagen. Heb uiteindelijk me diploma behaald in gehandicaptenzorg en doe nu de opleiding voor mensen met psychiatrische beperkingen. Ik heb ook een bijbaan waar ik af en toe werk in de gehandicaptzorg als groep begeleider. Nou, ik ben echt trots op wat ik allemaal heb bereikt. Want uit eindelijk heb ik het allemaal zelf gedaan. Mijn advies voor vele aanstaande moeders is, ookal sta je er soms alleen voor in het begin . Ookal zeggen mensen je bent er niet klaar voor of je gaat het niet redden. Bewijs ze de tegendeel. Mijn 1ste zoontje is nu al bijna 5 jaar , en heb een zoontje van 4 maanden.woon op mezelf en heb een partner. Ik heb een diploma en zal gwn door blijven studeren. Ik heb ze allemaal bewezen dat ik het prima zelf kan, als je gedachte maar er bij zet.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Maryoune is de zus van maryoula, dus ook een nicht van mij. Maryoune was altijd gek op kinderen. Maryoune heeft een jongere zusje , waar zij zich altijd om bekommerde. Toen Maryoune moeder werd was ik super enthousiast. Ik wist meteen dat ze een goeie moeder zou worden. Ik heb helaas niet veel contact met Maryoune. Maar ik weet dat haar kindjes alles voor haar betekenen. Ik vind ondanks alles dat ze goed terecht is gekomen. 

Vriendelijke groet , mama van FIAN!

7 jaar geleden

Dankjewel jetje, wat leuk dat je ze leest!

7 jaar geleden

Jaa ik ben zelf thema blogger van mamaplaats. En ik blog altijd over mezelf. Ik vond dat ook hun verhaal verteld mocht worden. Want veel van hun zien het niet zitten om te bloggen of hebben er geen tijd voor

7 jaar geleden

Prachtige blogs

7 jaar geleden

Wel mooi dat je er aandacht aan wilt besteden dat tienermoeder zijn niet altijd negatief hoeft te zijn. Nog mooier natuurlijk als de dames ook zelf willen gaan bloggen ;) Fijn dat jullie er allemaal zo positief in staan en je mag inderdaad ook best trots zijn als je wel wat van je leven maakt terwijl je zo jong moeder bent!