Blog header image

Een zeldzaamheid: Me-time

Van 's morgens tot 's avonds, altijd is er wel iemand die me gezelschap houdt. Een momentje me-time dat is een zeldzaamheid

We doen aan co-slapen, en de kleine meid is het gewend hele dagen op mama te kunnen rekenen. Ik ben een groot voorstander van het opbouwen van een sterke moeder kind band, en heb de luxe dat ik in een positie verkeer waarin ik dit kan doen.
Dan loopt er ook nog een 16 jarige puber rond, zij heeft ook aandacht nodig en verdiend haar momentjes met mama.
En dan is daar natuurlijk de liefde van mijn leven ... Die krijgt alle tijd die er overblijft en alle tijd die de meiden willen/moeten delen.

En mijn tijd? Mijn "me-time" die is er eigenlijk niet (Zelfs op het toilet volgt de kleine me vaak.)
Maar vanavond, heeft manlief een stamppotten buffet, heeft mijn oudste prinses een kerstbal van de dansschool en heb ik de jongste prinses lekker vroeg op bed gelegd (ze had overdag nauwelijks geslapen ... dank u lieve heertje voor deze kans haar iets vroeger op bed te krijgen ...)

Mama heeft ME-TIME ... Mama gaat weer net als vroeger in haar single dagen lekker even dansen, gewoon gordijnen dicht en even de haren los ... 

Maar eerst even mijn opa en oma bellen om door te geven wanneer we even op de koffie willen komen in de vakantie.
Ik vertel mijn oma ook even dat ik een avondje het rijk voor mij alleen heb en ze zegt: "Oh meid ga daar goed van genieten, want je beseft je toch wel dat zulke momenten voortaan/voorlopig zeldzaam zullen zijn he?" 

En of ik dat besef oma ... moeders gaat na deze blog even heerlijk los op de klanken van A-ha, Foreigner, Culture club ... 

ROCK and BLOG on dames.

7 jaar geleden

Snap dat me time nooit zo goed. Ik heb die genoeg als ik eerlijk ben. Als ze op school zitten zet ik de radio aan, anders is het te stil. En als ze op bed liggen heb ik ook genoeg tijd voor mijzelf. Dvd series kijken doe ik ook s avonds, vriend kijkt mee, of is lekker voor zichzelf op de laptop. Of lekker uitgebreid in bad, zodra ze op bed liggen. Ben ook wel z,n moederkloek die ze gewoon graag bij zich heeft en niet echt iets alleen wil doen of weg zonder de kinderen. Paar keer per jaar uit eten met zijn tweeen vind ik wel genoeg. Voor je het weet zijn ze groot en heb je genoeg me en samenzijn tijd. Nou werk ik ook dus ze mogen iedere week naar opa en oma een dag en 1 dag is papa lekker thuis