Snap

Een week #Geluksmomentjes

Juist omdat mijn week niet helemaal positief verliep sta ik nu even stil bij de geluksmomentjes, geïnspireerd door medebloggers..

Na een minder weekje door nierbekkenontsteking, koorts, slapeloze nachten vanwege doorkomende kiesjes van meneer en de vier dagen zonder Jay (zoals ik al in een eerdere Blog vertelde) heb ik gelukkig ook positieve geluksmomenten mee mogen maken!

Meneer zijn kiesjes komen door!

Ondanks dat er een aantal slapeloze nachten en een hoop verdriet en pijn aan vooraf gaat, ben ik supertrots om te zien hoe hij steeds meer tandjes krijgt! Ik smelt wanneer hij naar me lacht met die schattige kleine tandjes van hem en ik merk dat hij steeds beter leert kauwen/eten! 

Kapperbezoekje nummer 2

Na het laatste fiasco met een onervaren kapster ( Blog: Tijd om te kappen )heb ik dit keer gezocht naar iemand die iets meer geduld op kan brengen en iets beter weet hoe ze met kinderen om moet gaan. Deze (zwangere) kapster wist duidelijk waar ze mee bezig was en leidde hem af door van alles en nog wat in zijn handen te drukken om hem af te leiden. Ook gaf ze hem een hoop complimentjes omdat hij zich zo netjes gedroeg en legde ze uit wat ze deed zodat meneer een beetje kon wennen aan het knippen. Uiteindelijk zag het er stukken beter uit dan de paar happen die de vorige kapster in zijn haar gezet heeft!

Gezellig pannenkoeken eten in het zonnetje!
Eigenlijk wilden we donderdag gaan zwemmen, maar 3 zwembaden later en drie keer weggestuurd te zijn met de mededeling dat ze dicht of gereserveerd waren besloten we dan maar pannenkoeken te gaan eten. Uiteindelijk hebben we heerlijk in het zonnetje gezeten terwijl meneer zelf zijn pannenkoek naar binnen werkte, alles is tegenwoordig "zelluf doen"

Dikke vriendjes met de hond van opa & oma!

Door de eerder genoemde nierbekkenonsteking hebben we een aantal dagen bij mijn ouders gelogeerd omdat ik te beroerd was om in mijn eentje voor Jay te zorgen, superlief natuurlijk! En in deze dagen heeft meneer geleerd Kaya lief te aaien (in plaats van haren te trekken en haar staart vast te grijpen) en merk ik dat ze steeds beter met elkaar omgaan! Jay is inmiddel dol op haar! 

Knuffeltjes, kusjes en kroelen!

Meneer kan er geen genoeg van krijgen! Continu komt hij naar me toe om lief te doen, en eerlijk is eerlijk: laat ik dat nou helemaal niet erg vinden! Van natte kwijlkussen tot lekker tegen me aanhangen en bij me liggen... Héérlijk! 

Mamaswap!

In één dag heb ik zo'n beetje alles bij elkaar gesprokkeld voor de Mamaswap II ! Superleuk om voor een andere mama mijn best te doen een leuk pakket samen te stellen... Tot nu toe ziet het er best leuk uit en ik hoop dat het ook in de smaak valt!

Babyboy komt weer thuis!

And last but not least.. Het geluksmomentje waar ik naar uitkijk: Meneer komt vandaag na vier dagen weer thuis en ik kan niet wachten om hem weer bij me te hebben! 

 

6 jaar geleden

Heerlijk! Geniet ervan ;-)

6 jaar geleden

Wat een mooi kindje! Ga maar lekker van hem genieten nu hij weer thuis is! :)

6 jaar geleden

Ja, die momentjes zijn meer waard dan de mindere momenten!

6 jaar geleden

Dankjewell! De kleine man zorgt elke dag weer voor mooie geluksmomentjes <3 en ik heb hem gelukkig weer helemaal kapot kunnen knuffelen!