Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • kinderen
  • vakantie
  • italie

Een lange rit, 14 daagjes naar het warme Italie

Een lange rit met zijn allen

Zo wat een heerlijk gevoel! Eindelijk zijn we er nu dan even voor twee weekjes tussenuit. Weg uit het dagelijkse ritueel, en hoeven Jim ik Chelsea en Jeamy zich alleen maar druk te maken om hoe laat we die dag wel niet aan het zwembad zullen gaan liggen. Alleen maar plezier maken is onze enigste afspraak waar niet alleen de kinderen maar ook papa en mama ook erg veel zin in hebben en ook echt wel aan toe waren. Voor totaal 14 daagjes naar het heerlijke warme Italië daar hebben we voor de komende twee weken een stacaravan gehuurd, samen met mijn ouders en mijn twee oudere broers, en de daarbij horende aanhang.

We hebben (nu) al echt zo’n vakantiegevoel, maar we moeten nog heel even geduld hebben, we zijn op dit moment dat ik deze blog schrijft nog op de heenreis, we rijden nu net de grens over bij Italië, en hoeven nog maar 2.5 uur te rijden tot de camping die precies aan het Gardameer ligt. Vannacht hebben we trouwens in een knus hotelletje overnacht, daar hadden Chelsea en Jeamy al de grootste lol en hadden het bad wat daar aanwezig was al gauw gevonden wel 10 hele seconden duurde het maar liefst voordat Chelsea al springend naast het bad stond, en perse nog voor het eten samen met haar broertje in bad wilden gaan..Ach dan maar iets later eten “het is tenslotte vakantie…”,ik was zelfs gewoon een beetje verbaast over mezelf dat ik dat zo makkelijk toeliet, ook al kwam het niet echt uit. Maar ik heb al voor mezelf besloten dat ik de komende twee weken niet zo op de tijd gaat leven zoals ik daar thuis altijd wel mee bezig bent…, nee nu hoef ik de komende twee weken alleen nog maar te doen wat zo uitkomt, lekker hoor! Na die ochtend nog een uitgebreide “natspetter” partijtje zijn we weer snel in de auto gestapt, en begonnen aan het tweede helft van onze autorit…

Ik denk ook dat deze vakantie zeker een goeie timing had, want ik zat er echt even doorheen, en voel me ook gewoon steeds sneller in de stress (en irritaties) schieten, als bijvoorbeeld Chelsea weer eens de televisie had besloten te gaan besmeuren met de pot sudocreme die ik toevallig vergeten was om gelijk op te bergen na gebruik, zodat Chelsea al binnen drie minuutjes het voor elkaar kreeg om daarmee heel het beeldscherm van de televisie mooi wit mee dacht te maken, wat ik overigens nog steeds wonderbaarlijk rap vindt. Normaal lachte ik daar toch stiekem wel een beetje om van binnen,maar sprak ze toch wel even streng toe dat zoiets toch echt “niet mocht van mama” maar ik voelde me nu echt geïrriteerd daardoor worden steeds meer dingen waarbij ik normaal gesproken juist veel geduld voor op kon brengen kon ik de laatste tijd steeds minder goed hebben merk ik aan mezelf en daarbij de nodige spanningen tussen Jim en mij kwam deze vakantie allemaal precies op het juiste moment. Nou we zijn over ongeveer een half uurtje na op de camping, ik zal mijn volgende BLOG voor jullie lekker op een ligbed aan het Gardameer aan het schrijven zijn.

13 jaar geleden

hallo debbie., Als het goed is heb je mijn foto's van de verschillende soorten caravans op camping bella italia nu ontvangen ;-)

13 jaar geleden

He Simone, Heerlijk he ff er tussen uit. En lekker een hotel onderweg, dat doen wij ook altijd op de heen en terug weg. Het is trenslotte vakantie dus geen gestress. Kan ook niet wachten. Wij hebben ook Eurocamp, dus ik denk dat het wel in het zelfde gedeelte moet zijn. Alle touroperators staan toch bij elkaar? Wij hebben alleen een deck, weet niet of je die ook hebt gezien? Waar zitten jullie ongeveer (kan ik kijken op de kaart). Geniet er nog van, je moet er weer een jaar op teren! Groetjes Debbie