Terug
Blog header image

Een huisje vol min 1...

Hoe heerlijk is het leven met opgroeiende kinderen en heus denk je weleens dat ze ooit het huis zullen gaan verlaten...en dan gaat nummer 1
MamavanChance
6 jaar geleden

Oh goed gedaan hoor mama! Sterkte vnv. ik moest bijna huilen bij de gedachten dat die van mij uit huis gaat "straks" (hij is 9 maanden nu hihi)

Eenhuisjevol
6 jaar geleden

Dank je wel :) Gaat vast goedkomen (en dat blijf ik de komende dagen vast vaak tegen mezelf zeggen ;) )

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik vind het al een eng idee dat die van mij op een dag toch echt naar school zal moeten... Het zal zeker wennen zijn voor jullie allemaal, maar er zullen straks vast ook veel mooie kanten aan zitten. Sterkte eerst! ;)

Eenhuisjevol
6 jaar geleden

Dank je wel :) Ik heb datzelfde met al mijn kinderen in elke fase van loslaten. Tot nu toe is alles goed gegaan. Vooral genieten voor jullie Linda, jullie hebben nog even (al gaat de tijd altijd te snel!) ;)

Blog header image

My family

💜