Snap

Each is beter dan neach #even naar het nu #6

Wow. Een oproepje op Facebook voor een hulp in de huishouding en wel 30 reacties! Echt veel!

Ik ben best wel een pietje precies met schoonmaken. Maar door hoe ik nu in m'n velletje zit lukt gewoon niet altijd alles. (Lees: beneden is altijd glad en boven is het soms een zooi) En als het wel lukt, gaat dat ten koste van andere dingen.

Op aanraden van de psycholoog dus een oproepje geplaatst. En inmiddels een afspraak gemaakt. Vind het best spannend om iemand zo dichtbij je spullen, je huis enzo te laten. En ik ben heel benieuwd hoe erg ik het zelf los kan laten.

Verder gaat het de afgelopen dagen ook met ups en downs. Ik vind het heel fijn als ik iets voor anderen kan doen, daar krijg ik ook weer energie van. Dus nu probeer ik wat om iets voor anderen te betekenen met dingen die in mijn vermogen liggen. 

Ook heb ik heerlijk van de Pinksterdagen genoten. Fijn met mijn gezin een dagje weg geweest.  Ik merk dat het mij goed doet.

Elke dag is ook een gevecht met mijzelf. Ik keer in mezelf als ik me somber ga voelen. Ik probeer het te overwinnen, maar dat valt vaak niet mee en kost ook weer energie. Gelukkig heb ik een lieve man die me helpt en steunt. ( oh boy, moet nog een vaderdagcadeau bedenken) 

Het gaat dus echt met ups en downs. Maar elk mooi moment en elke goede dag is er een. En each is beter dan neach!

6 jaar geleden

Fijn dat je hebt kunnen genieten met de Pinksterdagen!