Snap

Dit moet je lezen!

Er is maar weinig tijd in mijn leven sinds ik moeder ben en die besteed ik het liefst zo efficiënt mogelijk. Zeg maar 100% voor de kinderen, 50% voor mijn man en 1% voor mijzelf. Tijd tekort zeg maar.

Ik kreeg toen ik zwanger was van de tweede een tip.
Dit boek moet je lezen als je je vast een beetje wil voorbereiden… en nuttige tips wil.

 

Okay, ik ben dus echt niet van de `zo moet het` verhalen maar elke tip is er 1 en het boek lag nu toch al in huis dus lezen maar. Hij kan altijd weer terug of naar een andere aanstaande moeder…

 

Waar gaat het boek dan over?

Hoe overleef je met een man die er niet altijd is en je hoge eisen en wensen. Hoe combineer je een zwangerschap met het moederschap en hoe is het als je niet gemakkelijk zwanger wordt.

Geschreven door `een vrouw van` die dus ook in een weeënstorm in de volle belangstelling staat.

Ook niets voor mij want bekende mensen zijn in mijn ogen gewone mensen en ik ga dus niet staan kijken wanneer ik iemand het ziekenhuis in zien komen of het misschien fotowaardig is. Maar goed…

 

Nou het boek was super!

Lekker weg te lezen, goede tips, leuke recepten en ook nog eens de dosis humor waar je op zit te wachten als je zelf denkt dat het niet helemaal goed gaat komen!

 

Een aanrader dus!

 

Hoe het boek dan heet?

Van min 9 tot plus één! Geschreven door Jools Oliver

 

Hebben jullie ook een leuke tip over luchtig moederschap?

 

10 jaar geleden

Kan iemand misschien iets meer over de inhoud van het boek vertellen? Ik ben wel nieuwsgierig geworden. Heb je er ook nog iets aan als je al kids hebt?

10 jaar geleden

ik heb ooit een boek gelezen toen ik zwanger was, "what to expect when expecting...the unexpected!" wel in het engels maar hartstikke leuk...Maar engelse humor is een tikkie anders dan nederlands dus weet niet hoe de vertaling is :p

10 jaar geleden

Heb ik inderdaad ook gelezen toen ik zwanger was van de oudste. Inmiddels al 7 jaar geleden, maar ik weet nog wel dat ik het een goed boek vond.