Blog header image

Deze 4 schoenen lopen wél fijn tijdens je zwangerschap!

Veel vrouwen hebben tijdens hun zwangerschap last van voetklachten. Behalve veel rust nemen, is er echter weinig wat je kunt doen bij deze voetklachten gedurende de zwangerschap.

Deze klachten horen er echter een beetje bij, omdat de banden en spieren in je voeten verslappen en ze meer gewicht moeten dragen. Je kunt last krijgen van een drukkende pijn onder je voorvoet, steken of tintelingen in je voorvoet en tenen, of pijn ter hoogte van je enkel of je voetboog en pijn in je hiel. Ook je benen en knieën kunnen pijn doen.

Je kunt een podotherapeut bezoeken om de klachten te verlichten, maar ook comfortabele schoenen zijn belangrijk. In dit artikel vind je 4 comfortabele schoenen voor tijdens je zwangerschap.

7 jaar geleden

UGGS <3 zonder die dingen kon ik echt mijn 9 maanden niet volhouden.

7 jaar geleden

Ik heb inderdaad ook Nike's gedragen. Maar ook schaamteloos de crocs! Heerlijk lopen die dingen. En geven heerlijke steun.

7 jaar geleden

Ik heb alsmaar op uggs gelopen. Eigenlijk geven deze schoentjes niet zo heel veel steun maar ze lopen een partij lekker!!!

7 jaar geleden

Ik heb heerlijke Nikes! Echt afgedragen tijdens mijn zwangerschap. Dat waren de enige schoenen die ik zo lekker vond lopen.