Blog header image

Depressie ? Nee, het was toch iets anders!

Bedenk je eens, dat je jezelf niet meer herkend en je het gevoel heb een ander persoon te zijn.... Dat is niet te beseffen!

Het begon allemaal na de zwangerschap, ik had geen bevalling uit het boekje, maar juist veel zorgen en ellende waar je jezelf niet op kan voorbereiden .. 

Ik voelde dat ik langzaam uit mijn lichaam werd getrokken en niet meer de persoon was die ik 27 jaar wel was geweest. Hoe kan dit ? Waarom ? Wat is er mis met me ? 

Ik werd opstandig tegen iedereen en alles om me heen, en wist me geen houding te geven, van een spontane meid maar een depri moeder! 

Gek genoeg kon ik wel vaak gelukkig zijn met mijn gezinnetje in huis, maar we moesten niet ergens op visite gaan want dan werd ik gek! Alle mensen kwamen voor me gevoel op me af, iedereen zei de verkeerde dingen ( in mijn ogen dan.. ) en iedereen had een hekel aan me! 

Ik heb me meerdere malen afgevraagd waarom ik niet gelukkig kon zijn, terwijl een baby het beste is wat je kan overkomen toch? 

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik naar de huisarts gegaan, hij luisterde naar mijn verhaal en wilde toch dat ik ging praten met een deskundige omdat ik een hoop had meegemaakt. Maar ik had zo'n sterk het gevoel dat ik niet depressief kon zijn! Een stemmetje in me hoofd zij elke keer, het is iets anders ... 

Ik mocht uiteindelijk bloed laten prikken op ongeveer me hele lichaam! Een dag later werd ik al gebeld met de uitslag..... Word vervolgd ! 

Lindsy83
7 jaar geleden

je maakt het wel heel spannend zo. Hopelijk gaat het wel al beter met je terwijl je dit schrijft...

MarlousRuis
7 jaar geleden

Wat heftig joh! Ben benieuwd naar de uitslag

Daniëlle
7 jaar geleden

Gelukkig word ik weer mezelf, en begin ik echt mijn oude fijne karakter weer te kennen.... Bedankt voor het lezen van mijn blog! Word vervolgd...

Daniëlle
7 jaar geleden

Bedankt voor het lezen van mijn blog... Word vervolgd ! Liefs

Anoniem
7 jaar geleden

Hee dat ken ik wel een beetje.. niet overal maar vooral mensen die heel vaak vragen mag ik de kleine ff vasthouden enzo kan ik helemaal niet tegen. Terwijl bij anderen t geen probleem is om de kleine even bij iemand op schoot te zetten. had jij dat ook? ben heel benieuwd, en las al in de reacties dat het beter met je gaat. fijn!

Daniëlle
7 jaar geleden

Bedankt voor het lezen van mijn blog, heb het inderdaad ook vaak dat andere de kleine willen vasthouden of half in de kinderwagen hangen, bah! Dan ben ik echt niet blij! Morgen zal ik mijn blog verder afschrijven, lees je mee? Doe rustig aan! Liefs!

Anoniem
7 jaar geleden

Jaa dat dus haha! Dat je spontaan de kriebels krijgt en claustrofobisch wordt en voor je kind plaatsvervangend gek van al die mensen ;) dan helpt t ook niet als je eigenlijk veel te moe bent, dan is alles 20x zo erg.. ja lees zeker mee! Lfs

Daniëlle
7 jaar geleden

Me vervolg blog staat online. Doe rustig aan en geniet lekker van je weekend meis!

Anoniem
7 jaar geleden

Ja heb m net gelezen! Wat gek joh dat dat i daarmee te maken heeft. Nou ben ik wel heel benieuwd naar alle symptomen ervan:) maar ik heb het tijdens de zwangerschap en misschien zelfs ervoor al, ook al gehad.. dat alles me aanvloog als iemand overenthausiast op me af kwam enzo, had jij dat ook? Ben benieuwd, gaat t al beter met je dan? Jij ook een fijn weekend gewenst!:) Lfs