Terug
Blog header image

Deel twee: ontploft in mijn handen

Het ontbijtbordje die ik kreeg via pampers ontplofte tijdens het uitpakken in mijn handen en wat zei pampers daarop?
Momo
6 jaar geleden

Zeker slecht zou toch bellen en een reactie vragen. Want dit is zeker niet netjes of nog mer hub pagina spammen met foto's van het gebroken bordje en iedeeen oproepen die het bordje hewft e die gebroken is htzelfe te doen gebruik in je bericht #pampers #gevaarlijk

Joycies
6 jaar geleden

Ja inderdaad als iedereen gaat reageren erop en pampers laar weten dat die bordjes gevaarlijk zijn...

TessK
6 jaar geleden

Raar dat je geen reactie krijgt! Is niet mijn ervaring met Pampers. Ik zou ze inderdaad bellen en vragen om een reactie. En wat als je kind de verpakking had opengemaakt. Moet er niet aan denken.

Lindsy83
6 jaar geleden

Dit ben ik niet gewend van pampers... Ik zou zeker nog actie ondernemen. Met zulke bordjes is het haast vragen om gewonde kindjes!

Annemiek2
6 jaar geleden

Als we nu massaal dit bericht delen op internet, hetzij facebook, twitter of welk kanaal we ook hebben. Ben benieuwd of ze het dan nog steeds negeren. Misschien een tip om het te melden bij kassa of radar

Anoniem
6 jaar geleden

Ik zou id echt even bellen. Ik heb mee gemaakt dat de gratis luiers uit de blije doos heek chemisch roken, ik schrok me kapot en dacht dat mijn dochter een blaasontsteking had. Uiteindelijk viel het ons op dat de lucht van de luiers afkwam, Ik kreeg netjes een heel pak luiers vergoed, een groot pak ????

rebo1982
6 jaar geleden

Gek zeg! dat ze niet reageren! Ik ben heel benieuwd hoe dit afloopt!

Joycies
6 jaar geleden

Nee mijn ervaring normaal ook niet. De vorige keer reageerde ze gelijk.

Joycies
6 jaar geleden

Ik ben benieuwd of andere ouders dit probleem ook hebben en hoeveel bordjes er al gesneuveld zijn.

Joycies
6 jaar geleden

Nee precies. Hoe meer mensen erover beginnen. ..

Joycies
6 jaar geleden

De vorige keer kreeg ik de luiers ook vergoed, maar een klacht over een bordje zijn ze niet gewend denk ik.

Joycies
6 jaar geleden

Ik hou je op de hoogte!

Blog header image

My family

💜