Blog header image

De ultieme wishlist!

Het afgelopen jaar heb ik al heel wat wensen op Elfa haar lijstje gezet. Nu sinterklaas eraan komt moet ik keuzes gaan maken.
Lindsy83
7 jaar geleden

Er staat heel veel op ons lijstje, maar ook veel dingen die eigenlijk alleen kunnen las je ze wint, zoals een superstoere auto waar hij zelf in kan rijden! Dit jaar is ons mannetje nog wat klein voor de echt grote kado's, maar volgend jaar gaan we vast los! Valt zo'n tipi tent trouwens niet zelf te produceren op de een of andere manier?

anoniem2017
7 jaar geleden

Dat keukentje is leuk. Tip op mp staan er genoeg en dan zitten er meestal ook nog keukenspullen bij. De tippytent alleen leuk als je een rustig spelend kindje hebt. Bij mijn 2 druktebollen zou die binnen no time kapot zijn. Een loopfiets. Doen zou ik zeggen, daar hebben ze zoveel aan, ze leren daar vooral hun evenwicht mee te halen en als ze dan toe zijn aan fietsen, rijden ze zo weg, geen gedoe met zijwieltjes of ze zijn er vlug af :) Verkleedkleren ook erg leuk. Kijk eens op mp, de zeeman heeft ook tule dingen of vogele, de h en m hebben ook vaak van die dingen. Schoonmaakset ziet er leuk uit, maar ze hebben toch liever de dingen van mama, want het is niet alleen het schoonmaken, maar vooral die emmer met water en sop ;)

Kirstenimolnen
7 jaar geleden

Ja die tipi zijn wel diy's voor, daar heb ik ook al aan gedacht. Ik ga eens op onderzoek uit.

Kirstenimolnen
7 jaar geleden

Ik was zelf ook al opzoek op mp. Mijn man wilde een nieuwe kopen, maar vind het eigenlijk zonde. Daar gaan we nog wel even over discuseren haha. Ik wist niet dat je bij zeeman ook zulke rokjes had, ga vandaag eens kijken. Of misschien ga ik zelf wel achter de naaimachine. En bij veel dingen denk ik inderdaad, ze vermaakt zich ook met onze spullen, waarom zou ik er speelgoed voor kopen. Maar de zwabber bijvoorbeeld vind ik vies als ze daar aan wil zitten. Dan kan ze toch beter een speelgoed ding hebben. Dank voor de tips. De loopfiets bewaren we denk ik voor haar verjaardag. Maar de voorpret is een leuk!