Snap
  • Mama

De rust is nu langzaam terug aan het keren!!

Eindelijk weer licht aan het einde van onze hele lange tunnel! Maand mei is mijn maand!! :)

Pffff wat een maand mei heb ik gehad!! het ene leuke ding na het andere :)

Klinkt heel zwaar maar is allemaal een beetje dubbel.

Een van de eerste dagen in mei won ik 2 kaartjes voor een disco party bij ons in het dorp, helaas wegens ziek zijn heb ik niet kunnen gaan :( Daarbij kwam de plaatselijke frituur met het bericht dat op 29 mei je van 6 tot 8 onbeperkt spare ribs kon komen eten bij hun. Ik hou enorm van spare ribs dus daar wilde ik naar toe. De dag erna kwam het bericht dat ik ook 2 kaartjes gewonnen had voor pop on top in valkenburg!! Jaaaaa dat is 30 mei :S haha

Super want daar wil ik wel heel graag heen.

Shipsss, 29 spare ribs - 30 mei pop on top

Financieel gaat het hier niet zo lekker dus dat was geen optie! Er kwam wel een facebook actie voor 2 personen te winnen om daar onbeperkt te gaan spare ribs eten, dus me daar wel voor ingeschreven.

Toen kwam moederdag: die dag kan niet meer stuk haha!! S'avonds rond half 8 kwam de melding van mijn zusje ik had een canvas gewonnen bij arno broeren. de canvas is 100x150 groot.

Jaaaaa super natuurlijk!! diezelfde week natuurlijk gaan laten maken en de foto boven mijn blog hangt nu enorm groot in de woonkamer boven de bank :)

toen kwam 19 mei de dag van de uitspraak van de recht bank voor de wsnp.

ja toegenomen gelukkig!! na 7 jaar op een houtje te hebben gebeten mogen we de komende 3 jaar verder bijten, maar dan is het ook helemaal klaar!! eindelijk rust aan het einde van de rit!!

het was een tijdje rustig en ondertussen al 28 mei. 

Ik ben mijn zoontje naar school brengen en dacht er nog aan van goh er is nog geen winnaar voor de spare ribs.

Eenmaal thuis aangekomen zette ik de laptop aan en keek eens op facebook, en jawel hoor mijn naam weer getagd!

Ik mocht met mijn man gratis spare ribs komen eten!! Ik blijjjjj!! haha

De dag erna met paps manlief en zusje naar pop on top, nou echt super!!

genoten van Racoon, memphis maniacs, rectifire, chef's special, en guus meeuwis.

Heerlijk hele dag ontspannen en de kids werden verzorgt!

absoluut voor herhaling vatbaar!!

Zo dat was een blogje over mijn maand mei, die heel leuk was en spannend, en goed nieuws hebben gekregen,

Ik hoop dat de rest van het jaar ook lekker gaat.

8 jaar geleden

graag gedaan :)

8 jaar geleden

Dank je wel!! voor je lieve woorden!! ja de winacties ligt eraan wat moet ik idd doorgeven, maar had ze in feite bijna allemaal gewonnen voor de wsnp uitgesproken was, en het eten zullen ze niet moeilijk om doen!! Ben blij dat er ook eens iemand positief reageert vele reken ons erop aan namelijk, is ja altijd je eigen schuld. Dat klopt wel maar er is hier zoveel gebeurd buiten onze schuld om dat het zo erg is geworden ja dan ben je zeker blij met zo;n bericht!! Heel erg bedankt :)

8 jaar geleden

Wat een gelukkige maand mei zeg, ik kan me heel goed voorstellen dat je gelukkig bent met de wsnp maar mijn hemel wat hebben jullie er lang over gedaan om daar in te komen en wat is dat verschrikkelijk als je daar op moet wachten. Ik heb het niet helemaal zelf mee gemaakt maar wel van heel dichtbij. Eindelijk rust in de tent dus. Heel veel sterkte en succes de komende 3 jaar en geloof me die zijn sneller om dan je denkt. Ik hoop dat je een goede je weet wel hebt en dat jullie over 3 jaar helemaal klaar zijn. Geef wel alles eerlijk door en controleer alles blijf er bovenop zitten want een foutje van mensen die helpen zijn zo gemaakt. Dat heb ik gezien. Vraag even na of je dit soort gewonnen dingen moet doorgeven het kan zijn van wel. Ik wens je nog veel meer leuke winacties en geluk toen want zonder dit soort gelukkige dingen is het erg lastig.