Snap
  • Fashion
  • guts&gusto
  • shop
  • Mama
  • zomerkleding
  • festival

Dé leukste festivalproof outfits van dit seizoen!

Deze momfluencers laten het aan je zien

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het festivalseizoen in volle gang is. Het is dé perfecte tijd om je kledingkast weer eens op te ruimen en nieuwe items te scoren, zodat jij zomer ready bent! Als je opzoek bent naar een nieuwe outfit, dan ben je bij Guts & Gusto aan het juiste adres. Van kleurrijke topjes tot trendy denim, je vindt het hier allemaal.

Onze mom-influencers hebben zich ook al voorbereid op het festivalseizoen en hebben al een aantal nieuwe kledingstukken in hun garderobe hangen. Zij showen hun outfits hieronder: 

Roby (@roby.dijkshoorn) heeft deze te gekke metallic broek aan van Guts & Gusto met daarop een trendy blazer. "Hoehoe fastival season has started 🕺🏼Love love love de festival collectie van @gutsgusto in combinatie met de mooie blazer van Guts&Gutso x @lizetgreve💜.

Rachelle (@rocknrachelle), heeft een leuke zomerse playsuit aan van Guts & Gusto. Zij zegt het volgende: "helemaal happy met deze leuke playsuit van @gutsgusto 🥰 Ik hou ervan als een kledingstuk multifunctioneel is en lekker zit. Dit zit heerlijk en is lekker luchtig op warme dagen. Plus je kan er mee naar een bruiloft als je hem styled met een paar mooie hakken😏 Naar een festival met een paar gave cowboyboots🤠 En naar de plaatselijke super met een leuk paar sandaaltjes✨ me gusta"

Kirsten (@kirstenmaud) heeft een video gemaakt waarin ze meerdere outfitjes laat zien. Op zoek naar leuke blouses? Kirsten laat je genoeg inspiratie zien. Zo zegt zij het volgende: "zó blij met deze heerlijke items van @gutsgusto , ik wordt al helemaal vrolijke van deze spring summer festival blousjes en ik ga zó goed op die bomber trend."

Met de nieuwe festival collectie van Guts & Gusto straal jij op je volgende feestje of festival! Dus waar wacht je nog op? Check snel de collectie hier en zorg dat jouw garderobe festival ready is! 

Love it!

❤️