Blog header image

De huishoudbeurs, een genot of een hel!!!

De huishoudbeurs!! Tja voor de één een waar genot en voor de ander een ware hel.
6 jaar geleden

Haha zo herkenbaar! Ik ga ook zaterdag weer en vroeg. Heb je nog leuke tips waar ik zeker even een kijkje moet gaan doen?

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik ben 1 x geweest, maar had voor mijzelf wel besloten dat de dingen die je 'gratis' krijgt niet in verhouding zijn met wat je betaald aan entree, reiskosten en in jouw geval dan ook nog het parkeergeld. Ik denk dat je het ook meer moet zien als een leuk dagje uit en niet als lekker gratis dingen scoren. Hopelijk hebben meer vrouwen dat door en zal het inderdaad wat prettiger worden om heen te gaan :)

Joycies
6 jaar geleden

Wij zijn gister geweest en het was echt mega druk. Vooral de huishoudbeurs. ...

EvaD
6 jaar geleden

Ben benieuwd! Ik ga morgen????

EvaD
6 jaar geleden

Sorry, daar ging iets fout????

Leyla Ummels
6 jaar geleden

HHB vind ik echt verschrikkelijk.. Inderdaad wel geduw en gegraai naar gratis dingen. De negenmaandenbeurs is dan echt een stuk rustiger en relaxter. Wij zijn 2x met de auto geweest (toen hebben we verder in de wijk geparkeerd omdat er zo'n file naar de garage stond)

peetje80
6 jaar geleden

Hoi mamama, dank je wel voor je bericht. Zie nu pas dat je gereageert had dus je bent al geweest. Had ook geen tips hoor hihi. Ben alweer vergeten waar alles stond hahah. Vond jij het leuk?

peetje80
6 jaar geleden

Hoi lindsy, de gratis dingen staan idd niet in verhouding met wat je allemaal krijgt. Maar wij hebben het gedaan voor de leuke dag en die hebben we gehad. Volgend jaar gaan we ook weer

peetje80
6 jaar geleden

Hoi joycies, ook donderdag geweest dus. Was idd enorm druk s middags.

peetje80
6 jaar geleden

Hoi evad, was het druk zaterdag? Denk het wel als ik mij zo kan inleven.

peetje80
6 jaar geleden

Kan gebeuren hé

peetje80
6 jaar geleden

De negenmaandenbeurs was idd een stuk rustiger en relaxter. Daar kon je gewoon lopen. Bij de wasmiddel kreeg je gratis proefpakket en daar werd echt geduwd en getrokken. Niet normaal

Blog header image

Komt het goed?

Toch nog een curratage

Inmiddels 12 weken na de miskraam, er is veel gebeurd weer.

Na de miskraam hadden wij 2 weken samen “vakantie” alleen werd deze verstoord door een trombose been, 6 weken spuiten. We waren aan vakantie toe maar ook weer niet, het is lastig ineens moeten genieten. Het was wel fijn dat we samen waren.

Werd ook nog een ziek, erg verkouden en doorsteking alles kwam eruit….

3 weken hadden wij een gesprek met de fertiliteitarts, hele lieve vrouw. Het was een fijn gesprek. Ze was heel duidelijk en behulpzaam na een goed gesprek is het plan nu, dat ik moet gaan bloedprikken. Ze gaan kijken hoe dik mijn bloed is, want hoe kom ik aan trombose, en heeft dat de miskraam veroorzaakt? Nog zoveel vragen. Ze denkt niet dat het iets erfelijks is, en ook aan mijn man ligt het niet. Helaas moesten wij alleen wachten voor 8 weken voordat ik mag prikken dit ivm zwangerschapshormoonen het prikken met heparine dus dat gaat nog even duren…

De adenomyose kwam kort ter spraken, ik word wel zwanger dat is het probleem niet. Bij adenomyse is de kans op zwangerschap moeizamer. Bij mijn is het 2x misgegaan bij 11 weken.

Verder leek het allemaal wel weer beter te gaan, werd weer ongesteld na 5 weken dacht ik. Alleen daarna bleef ik buikpijn houden en af en toe ineens een bloeding. Ik liep hier 3 weken mee door, maar het werd steeds erger.

Toch maar een afspraak bij de gynaecoloog. Binnen 4 dagen mocht ik op de poli komen, toen was het net allemaal gestopt. Mijn man ging mee en zei al tegen hem strak zitten wij hier voor niks. Maar helaas dat was niet zo. Bij de echo was meteen te zien dat de miskraam niet goed was gegaan. Het vruchtje wat er nog en er was nog bloedflow. Hoe dan we hebben een controle echo gehad?

Er waren 2 keuzes of eerst nog keer proberen met medicijnen of curettage. Ik zag nog een keer medicijnen niet zitten, heb ze al 2x ingenomen en dat heeft niet gewerkt…

Dinsdag op de poli en vrijdag in het ziekenhuis voor curettage. Mijn man ging mee. We werden liefdevol opgevangen, en erg goed begeleid. Tot aan de behandelkamer was mijn man bij mijn, eenmaal daar kwamen de tranen. Waarom? Ik wil dit niet!

Vond het heel erg dat ik er niet bij was, wat waarschijnlijk ook beter is alleen hierdoor is er nog steeds ongeloof. Ik het nu echt goed? Mijn lichaam heeft mijn al zo in de steek gelaten dat ik het vertrouwen een beetje kwijt ben.

In de uitslaapkamer zat mijn man weer op mijn te wachten dat was er lief ze hadden hem gebeld dat ik erg emotioneel was. De pijn is te doen, het valt mijn mee. En gingen ‘s middags weer lekker naar huis.

En nu weer verder maar hoe?

Om ons heen weer veel lieve reacties en vooral het komt goed?

is dat zo?

Ik weet dat het lief bedoeld is, en dan mijn omgeving niet meer weet hoe hier op te reageren. Maar er is nog zoveel onzeker voor de toekomst.

Ik merk dat de curettage meer met mijn gedaan heeft dan ik had verwacht, de nachtmerries blijven komen.

aliciagnes
4 minuten geleden

Fijn geschreven!