Terug
Blog header image

De Geest van je Geliefde

Je weet dat die klootzak jou niet verdient. En toch huilt je hart. Is dat eerlijk?
Annemiek2
6 jaar geleden

En dan weet je ook weer dat het je gaat lukken. Het verleden is geweest en daar kun je niet meer naar toe. De toekomst bepaal je nu zelf en heb je al bepaald.

Lindsy83
6 jaar geleden

Mooi geschreven! En wie weet komen er ooit nog mooiere bladzijden in jouw levensboek voor, met de liefde van je leven en je kindje. Wanneer dat op je pad komt heb je niet eens meer tijd om de vorige bladzijdes terug te lezen ;) Ik gun het je van harte!

Anoniem
6 jaar geleden

En als je s nachts wakker wordt (door baby ofzo), heb je dan ook wel eens dat je weet dat je over hem hebt gedroomd? Goed voor de verwerking dacht ik altijd maar.

MamavanJongens
6 jaar geleden

Kun je nagaan wat die vier hoofdstukken terug nog steeds bij je teweeg brengt. En wat het je (zoals ik begrijp) voor moois heeft gebracht. Het klinkt zo makkelijk, we gaan weer door. Maar zo af en toe rol je nu eenmaal een paar pagina's terug. Even een momentje. Mooi geschreven Mumy Suzy. Ik hoop dat alles goed met je gaat X (Ik begon je al een beetje te missen)

Henrike Laning
6 jaar geleden

Spoken uit het verleden komen af en toe nog langs om gedag te zeggen. Ook om je te laten zien hoe goed het je gaat ondanks dat verleden, of misschien zelfs dankzij. Maar soms doen die spoken toch even pijn, of maken ze me boos. Gelukkig is er iemand die je terugroept naar het hier en nu!

MummySuze
6 jaar geleden

Dag lieverd, heeeeeele late reactive: heeeeeeeeeel druk geweest. Bedankt voor je reactive! Het gaat op en af. en met jou?

MummySuze
6 jaar geleden

Heel moor omschreven, Henrike!

MummySuze
6 jaar geleden

Ik bedoel: mooi!

MummySuze
6 jaar geleden

Ja, heel vaak! Herken je het?

MummySuze
6 jaar geleden

Dank je heel erg veel!

MummySuze
6 jaar geleden

Wat een macht hebben we dus eigenlijk zelf, he??

Blog header image

your kidding me?!

van rs naar openhart operatie, corona, naar kawasaki

Hi! zoals jullie ik mijn vorige blogs kunnen lezen is mijn dochter geboren met een zeer zeldzame hartafwijking en zijn we er door het rs virus achtergekomen. ze heeft met de leeftijd van 5 weekjes een openhart operatie ondergaan en daarna zijn er nog meerde opnames geweest. Mae is erg vatbaar, meer dan ze dachten helaas. Nu Mae eindelijk een beetje stabiel leek te gaan, kreeg mijn vader spontane blindheid. hij bleek een halsslagader vernauwing van 97% te hebben. je geloofd het niet maar tijdens het operatie gesprek kreeg mijn vader voor het eerst een insult. niet 1 maar 5. verschrikkelijk! hieraan is hij geopereerd en gelukkig goed herstellende. phoe wat was dit heftig! 2 dagen thuis en Mae stopt met drinken en heeft hevige koorts. 11 dagen lang hoge koorts! de dokter blijft zeggen uitzieken, maar mijn dochter drinkt niet meer en hup wij wachten niet meer en gaan weer naar Mae haar afdeling waar ze word opgenomen met de 6e ziekte, een buikinfectie en herpes in haar keel ! herpes like how?!  in eerste instantie verdachten ze Mae van Kawasaki, eerste keer dat we hier van hoorde! maar godzijdank had Mae het niet. Mae geneest snel en we zijn weer thuis, oke dit kunnen we ook weer afstrepen, alles begon in november, we zijn nog geen jaar verder en Mae heeft meerdere malen aan een zijde draadje gehangen, banen zijn verloren gegaan, mijn vader was er bijna niet meer, auto verloren. ik bleek een hart ritmestoornis te hebben. nu moest het toch echt wel genoeg zijn geweest riep iedereen en was ook wat ik dacht, nooit verwacht dat ook mijn zoontje van net 4 de zeldzame ziekte van kawasaki zou hebben ! Hoe dan>! tot 4 weken eerder had ik er nog nooit van gehoord! plus het is zeldzaam en eerst dachten ze dat Mae het had, hoe kan nu Ilay het in godsnaam hebben. Toeval? hadden wij de alarmsignalen en symptonen al moeten weten? mijn zoon, die altijd dag in en uit met mij is geweest , en zn zusje moeder en vader abrupt weken lang moest missen toen zn zusje ernstig ziek was. mijn zoon die al zoveel gezien heeft, zoveel ziekenhuizen voor zijn zusje, zovaak mama kwijt omdat ze snachts naar het ziekenhuis moest. nu lag jij daar, ziek, prikjes hier en prikjes daar, ook jouwn hart.. hoe.. waarom? die vraag moet ik eigenlijk ook helemaal niet meer stellen want het brengt je helemaal nergens. al een jaar lang gebeurd er met ieder die ik het meest lief heb iets met het hart, zeldzame dingen. mijn mooie kindjes wat zijn jullie verdomd sterk zijn! en jullie rocken jullie zelf overal doorheen, en dit zullen we met zijn alle blijven doen ! JIJ WIJ SAMEN

Lieve Ilay, jij redde Mae met het rs virus, anders wisten wij nooit dat Mae haar hart maar voor 9% werkte en hadden we haar dood gevonden..

Lieve Mae, jij redde Ilay door het eerdere vermoeden van kawaski te hebben, anders had het wel heel slecht kunnen aflopen.


we zijn bijna door het jaar heen, door de hel kan je wel zeggen, maar ook weer gezegend! want we leven allemaal stuk voor stuk, maar de pijn, de angst, de trauma's die blijven. we zijn er bijna.. het jaar is bijna klaar op de datum dat dit alles begon.. 

Anoniem
1 minuut geleden

Een nieuw jaar bijna. Met heel veel liefde voor mijn helden.