Snap

Daar zijn we weer...

Er is nu een kleine 3 maanden verstreken sinds de operatie.

En ik kan niet anders zeggen dan dat ik zo blij ben voor mezelf te hebben gekozen. Voor mijn gezondheid, voor mijn kindjes, voor mijn leven. En dat kan dan best wel soppy klinken maar dat maakt me niet uit. :)

Ik ben namelijk 30,4 kilo kwijt (want elke gram telt ;) )! En ik voel me super! Nog even een fotootje voor diegene die het graag willen zien...

Het aparte is eigenlijk nog dat ik altijd erg bang ben geweest om te vertellen tegen mensen dat ik het ging doen. Alhoewel... bang is misschien niet het juiste woord. Op mijn hoede. Ik wilde niet dat mensen mijn succes en mijn geluk gevoel zouden verpesten door hun (al dan niet) negatieve mening te geven. Bij -25 kilo heb ik het pas op FB gezet voor mijn vrienden... De reacties waren geweldig en gaven zo'n boost joh! Ongelooflijk! Ik heb het gewoon verdiend en kan niet wachten om mijn eerste streven te halen (over zo'n 26 kilo). Mijn kindjes kan ik weer heerlijk bijbenen. OP Weight Watchers las ik ooit eens een quote die ik toen zo onzinnig vond maar nu me zo in kan vinden. "Niets voelt zo goed als afvallen doet." En zo is het!

9 jaar geleden

Dank je

9 jaar geleden

Mijn zus heeft dat uiteindelijk toch niet hoeven doen (die is ook afgevallen met een maagband), maar je blijft het wel een beetje zien.

9 jaar geleden

Dank je :)

9 jaar geleden

Ik denk dat je met sporten wel wat terug zal trekken maar niet alles denk ik. Ik hoop dan ook dat als ik er echt last van heb dit evt via verzekering kan laten corrigeren (er zijn gevallen waarbij dit vergoed word) of anders word het flink sparen ervoor :)