Snap

Count my blessings blog

Na lang twijfelen toch maar mee doen met de win actie van mama plaats. Hierbij dus mijn blogje

Ja, natuurlijk ben ik dankbaar voor wat ik heb. Het materialistische een dak boven mijn hooft. Elke dag een bord eten wat ik zelf kunnen koken. Elke dag kunnen douchen, Schone kleren kunnen aan trekken en schoon water wat ik elke dag kan drinken zonder kilometers te moeten lopen. Als ik iets wil hebben spaar ik voor en kan ik het kopen. Ik ben zeer dankbaar dat ik deze dingen heb ookal zijn ze soms vanzelfsprekend. 

Ook besef ik me maar al te goed dat de dingen die we om ons heen hebben niet voor iedereen zo vanzelfsprekend zijn. Kijk maar is naar de vluchtelingen die huis en haard verlaten die hebben niks meer. 

Naast de materialistische dingen ben ik heel dankbaar voor mijn gezinnetje.  Mijn vriend die mij aan kan met mijn stemmingswisselingen. Die soms tot (heftige) ruzie leiden. Maar er na altijd worden uitgepraat.  Ik ben dankbaar dat hij me soms ook even laat als ik in de knoop met mezelf zit. Maar ook mij pushed om nieuwe dingen te doen. Ik push hem ook om nieuwe dingen te ondernemen of mij te vertellen wat er is. Hij is een binnen vetter en soms komen dingen er pas later uit. Ik ben en flapuit totaal het tegenovergestelde van hem. Misschien passen we daarom zo goed bij elkaar. Al vijf jaar zijn we samen. En nog steeds helemaal in love. Ik ben ook heel dankbaar voor hoe hij met ons meisje omgaat. Een echte papa, hoeveel liefde hij haar geef en nieuwe dingen probeerd te leren. Haar knuffelt en met haar speelt. Wat geniet ik van die twee samen.

Onzettend dankbaar dat wij zijn gezegt met een heel mooi en gezond meisje. Ik  heb het vanaf dicht bij helaas mogen meemaken dat dit ook anders kan gaan. Voor en na de bevalling. Ons meisje is alweer 15 maanden en is echt een vrolijk en slim kind. Ja ik weet het ben bevooroordeeld omdat, ik haar mama ben. Maar dat ze slim is zeggen meer mensen over haar. Ze weet al hoe ze haar schoenen aan moet doen. En klets de oren van je kop af. Soms verstaanbaar soms lekker brabbelen.  Maar dat mag. Ze kan zo lekker eten. Liefste de hele dag door als het aan haar lag! Kruipen kan ze als de beste, met lopen is ze druk aan het oefenen. 

Ook ben ik dankbaar voor de beesenboel. De twee katjes en de woef. Onze sul armada die zo rustig en lief is voor andere honden en kinderen, Jet die het heerlijk vind om bij je op de bank te liggen en onze shadow die klein is maar zich o zo groot voelt! Zijn favoriete plekje is mijn nek. 

Ik geniet elke dag van alles om me heen hier in huis en daar buiten. Ik ben zeer dankbaar dat ondanks dat we er hardt voor werken dit samen hebben. Wij, ons mooie gezinnetje :)

Naast ons eigen gezinnetje ben ik ook zeer dankbaar. Dat ik mijn beide ouders nog heb en die overigens vandaag 36! Jaar getrouwd zijn. Een heel mooi iets vind ik zelf omdat, niet alles vroeger thuis even makkelijk was voor mijn ouders. En ik ben dankbaar dat ik mijn papa nog heb. Vooral omdat hij een kleine 3 jaar geleden te horen kreeg dat hij blaas kanker had. Gelukkig is hij " schoon" en gaat het goed maar het is altijd een onzekerheid als hij weer voor controle moet. Dankbaar ben ik Voor mijn lieve schoon ouders die dol zijn op Ilse. En haar 1keer in de week opvangen zodat ik een me tijd dagje heb en even alle dingen kan doen waar bij het kindloos zijn erg handig is. Nu ben ik voor nog veel meer heel erg dankbaar dat ik het heb zoals mijn zussen en mijn schoon zusje en broertje. Maar ik denk dat ik dan morgen nog bezig ben met schrijven van deze blog en dan is het ook niet fijn meer om te lezen. Dus bij deze sluit ik mijn count my blessings blog af 

7 jaar geleden

mooi fotoser ook bij! en nog gefeliciteerd met je ouders!