Terug
Blog header image

Carriere versus Moederschap

Waar ligt de balans tussen thuisblijven voor je kind en de sterren van de hemel werken?
anoniem2017
6 jaar geleden

Je moet doen waar je je goed bij voelt. En wat nodig is. Ik werk partime zodat wij buiten de vaste lastn, brood bij de bakker kunnen halen, vlees bij de slager ( werk ikzelf) en nog de extra leuke dingen kunnen doen. En onze beesteboel te onderhouden. Maar ook ik kijk weleens naar een ander en denk " waar doen ze het van" ieder huisje heeft zijn kruisje. Zolang jezelf tevreden bent is het toch goed

Lindsy83
6 jaar geleden

Als je graag wilt werken, ga ervoor en kijk wat je mogelijkheden zijn. Zo niet, lekker genieten van je wondertje. Een mens is nooit te oud om te leren, dus als het nu niet goed voelt kan het over een paar jaar ook heus nog wel. ;)

TessK
6 jaar geleden

Doe wat jij wil en waar jij je goed bij voelt. Er is niks mis met werken maar ook niet met thuisblijven. Het enige dat niet goed is als je niet blij bent met de situatie, dan moet je m veranderen ;-)

MummySuze
6 jaar geleden

Oh ik vind het heerlijk, en een eer, om thuis voor Baby te mogen zorgen.

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!