Snap
  • #liposuctie #afvallen#mama
  • #insta.
  • #weerfit
  • #lipo

Buikliposuctie

Hii lieve mede mama's, graag wil ik mijn verhaal met jullie delen.

Hii lieve mede mama's, graag wil ik mijn verhaal met jullie delen

Ik ben mama van een prachtige dochter van 11 jaar oud, een heerlijk klein ventje van 2 en stiefmama van een stoere jongen van 11.Na mijn laatste zwangerschap is mijn buikje nooit meer weg gegaan. Sterker nog... hij lijkt wel meer aanwezig dan ooit.Ik blijf hierdoor onzeker over mijzelf... en vind het alles behalve prettig. Zo draag ik ook vaak kleding om het te verhullen.. Maar nu heb ik de knoop doorgehakt en krijg ik 26 juni een buikliposuctie😱🤗 Iets waar ik enorm naar uitkijk!Ik merk dat ik het erg jammer vind dat er weinig over gesproken wordt, en dat er een schaamte/taboe lijkt te zijn over dit onderwerp. Zo mis ik echt verhalen over ervaringen van mensen, en bijvoorbeeld before and after foto's.

Daarom heb ik ervoor gekozen alles met jullie te gaan delen.

Dus het voortraject maar ook zeker het natraject. 

Daarbij kan en wil ik alle vragen die jullie hebben ook beantwoorden.

Let op; dit is mijn verhaal en iedereen moet doen wat hij of zij wilt. 

Laten we elkaar in onze waarde laten en genieten van het leven.

Liefs Marloes


Volgen jullie mijn traject ook mee op insta🙌mijn insta naam is mama.marloes


https://instagram.com/mama.marloes?igshttps://instagram.com/mama.marloes?igshid=ZDc4ODBmNjlmN

Trending op Mamaplaats: We weten niet hoelang we nog met Dean hebben..

10 maanden geleden

Ik denk dat er geen tot weinig bedoel/ after foto’s zijn, omdat je met een liposuctie de buik niet strak krijgt, maar ze alleen het (overtollige) vet verwijderen. Ik heb vorig jaar een intake gehad bij Boerhave klinieken, en de chirurg vertelde dat je bij liposuctie altijd overtollig vel overhoudt. En pas na een buikwandcorrectie (dat is een speciale operatie dat ze de huid echt straktrekken pas een ‘plat’ buikje hebt. Zal er misschien ook aan liggen hoeveel vet je op je buik hebt, maar ik hoop wel dat ze je dit verteld hebben. Ik ga over een week weer sporten, dan is mijn bevalling 6 weken geleden en als ik op gewicht ben, ik hoop binnen nu en 1-2 jaar wil ik een buikwandcorrectie, want het vet wil ik eerst zoveel mogelijk zelf eraf sporten 😊 (vorige zwangerschap is dat ook gelukt)😄

10 maanden geleden

Ik denk dat er geen tot weinig bedoel/ after foto’s zijn, omdat je met een liposuctie de buik niet strak krijgt, maar ze alleen het (overtollige) vet verwijderen.

10 maanden geleden

Goedemorgen, dat klopt de huid wordt niet weg gehaald daarom kijken ze bij een intake gesprek ook of het wel past bij je lichaam of dat je beter voor een buikwandcorrectie kunt gaan. Bij mij is mijn huid niet slap en imdat ik jong ben en de continue van mijn huid oké is kan het bij mij met liposuctie en sporten 💪

10 maanden geleden

Op Facebook heb je vast wel van die prive groepen. Ik zelf krijg morgen een borstverkleining en ook daar heerst een enorm taboe op. Ik zit bij een prive groep over borstverkleiningen.

10 maanden geleden

Oh wat knap van je super spannend heel veel succes en een goed herstel.. ik zal eens zoeken op fb bedank

10 maanden geleden

Hii hii hoe is je borstverkleining gegaan??

10 maanden geleden

Oh wow! Ik ga je volgen op insta, ben erg benieuwd. Mijn lijf is ook verre van hoe ik het zou willen, maar een groot deel is echt wel met sporten en voeding te doen. Alleen die buik.... sinds 2015 6 zwangerschappen, waarvan 2x een miskraam, 2x een kindje met 23w zwangerschap verloren en 2 gezonde kindjes maakt dat mijn buik enorm aanwezig is en blijft. Hoe trots ik ook ben op mijn lijf, ik voel me er nuet fijn bij. Ben erg benieuwd hoe jij dit proces ervaart en hoe alles loopt. Wie weet is het wat voor mij. Liefs Michelle (@michelle.mama.van.vier )

10 maanden geleden

Ik zag dat ik niet ingelogd was, dus mijn reactie hierboven anoniem was, dat was niet te bedoeling. Liefs Michelle