Snap

bloggen?waarover?alles gaat zijn gangetje, heerlijk!

afgelopen tijd gaat alles zijn gangetje,...heerlijk...heb daardoor alleen geen bloginspiratie

Afgelopen weken gaat alles zijn gangetje, ik heb 3 weken fulltime gewerkt omdat een collega vakantie had.
blij dat ik nu weer terug ga naar 2/3 dagen per week, en ook aan Nathan merkte we dat hij het niet gewend was zoveel weggebracht te worden.
Maarten werkt gewoon 5 dagen per week.
daarbuiten doen we veel met Nathan, samen spelen, alleen laten spelen, lekker veel naar buiten, 1x per dag kijken wij naar mickey mouse (hij noemt hem muis), Nathan is helemaal fan van Mickey muis, uit amsterdam een knuffel muis meegenomen waar die nu altijd mee slaapt (gelukkig hoeft die niet mee naar oma of kdv daar heeft die anders knuffels)

verder ontwikkeld Nathan zich prima, praat al veel en goed als ik mijn omgeving hoor, eet (meestal) goed, slaapt goed in zijn eigen bed (sinds de buisjes), ontdekt veel, is een echte boef en we kunnen heerlijk genieten van ons menneke

Op het moment lees ik veel blogs, schrijf er iets minder omdat ik beetje inspiratieloos ben.
mochten jullie tips, ideeen hebben of gewoon iets wat je wil weten dan hoor ik het graag!!!