Blog header image

Blog 1# kort voorstellen

eerst alleen gelezen maar nu om mijn blog te starten even voorstellen.

Hallo allemaal mijn naam is Nicky of Nic voor vrienden. Ik ben 27 en 2 jaar getrouwd. In november ben ik mama mogen worden van een lief meisje. Samen met mijn echtgenoot, dochtertje en hond woon ik in het zuiden van het land

Ik heb een "beperking" Erbse Parese genoemd, een foutje van de gynaecoloog tijdens de geboorte. Hierdoor gaat niet alles even vanzelfsprekend, maar ik heb mijn eigen slimmigheidjes wel ontwikkeld. in mijn volgende blogs zal ik hier ook wat meer over vertellen.

ik werk 4 dagen in de week op een onderwijsinstelling. Op deze dagen gaat ons dochtertje naar het kdv, naar ons idee heeft ze het hier goed naar haar zin. Ze gaat lachend naar de armen van de leidster, en lacht net zo hard als we haar gaan halen. Manlief werkt 5 dagen in de week in de ICT en heeft daarnaast ook een eigen bedrijf. Met ons gezinnetje genieten wij volop van de tijd die we samen mogen door brengen. Dit door te wandelen maar vooral door heel veel te knuffelen. 

In mijn blogs wil ik graag schrijven over mijn verleden, heden en toekomst dromen. Ik hoop dat jullie mijn blogs met plezier zullen lezen en lees graag of jullie mijn ervaringen wellicht delen.

Tot snel!

Groetjes Nicky

TessK
6 jaar geleden

Welkom hier! Veel schrijfplezier gewenst.

Miranda1983
6 jaar geleden

Welkom en veel plezier met bloggen!

Lindsy83
6 jaar geleden

Welkom! Ik ben benieuwd wat je voor ons in petto hebt ;)

Diana_77
6 jaar geleden

Welkom, Ben benieuwd naar jou verhalen..

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Leuk, hebt dezelfde naam als mijn dochter :) Welkom hier!! Schrijfzeee!

MommyLove
6 jaar geleden

dank jullie wel voor het warme welkom

Jooycee
6 jaar geleden

Leuk hoe je schrijft! Mijn zoontje heeft ook een erbse parese.. geboren in 2014.. en heeft nu ook al zelf wat slimmigheidjes om bepaalde dingen 'op te lossen' :) Veel schrijf plezier.. ik ga je volgen! X

MommyLove
6 jaar geleden

Dankjewel ja slimmigheidjes komen snel he dat is super goed van hem!

Jooycee
6 jaar geleden

Jaa soms best bizar haha Maar indd heel goed. En van joh natuurlijk ook !

Jooycee
6 jaar geleden

Jou*