Snap

bladzijde uit het boek van prut

Ken je dat? Zo'n week waarin je hard moet zoeken naar wat er ook alweer leuk was?

Met schaamrood op mijn kaken geef ik toe dat deze week niet tot mijn favoriete weekjes behoorde.

Het verstopte toilet moest ik met blote hand en elleboog ontstoppen- de bebloede proppen papier en plas plakten beschuldigend aan mijn armharen vast, en het lukte me nog nét om niet over te geven.

Bergen was. Het huishouden wat niet op lijkt te houden. Pesterig en uitputtend. Anxiety en paniek die als een wolk boven mijn hoofd hingen.

Een bioscoopbezoekje wat mijn persoonlijke ME-TIME hoogtepunt moest zijn, resulteerde in het film-kijken met mijn hand over mijn ogen. Waarom? Brothers from Grimsby (ofzoiets) bleek een smerige film te zijn waarbij broers aan elkaars ballen zogen, een volwassen man "als grapje"  een stijfje bij een kind nadeed, en een kudde olifanten klaarkw over de broers gezichten. Gat.Ver.Damme. Ik wil die rottige film met die zieke toespelingen nooit meer zien.

Minder erg in vergelijking was Baby die hier en daar over de grond heen plaste, die huilerig en hangerig was, en ten slotte de grote angina-smurrie achterin in mijn keel, bovenop de gebroken nachten.

Het is nu vrijdag. Ik ben al met Baby op de fiets geweest (we brachten Oma een pannenkoek). Hij is nu vrij rustig zelf aan het spelen, maar ik moet zeggen dat ik me schuldig voel wanneer hij een half uur alleen moet spelen. Er is verder niemand hier in huis. Ik heb de energie niet om nu andere kindjes voor hem op te zoeken. Vergeeft hij het mij als ik met een boek (doch waakzaam) even op de bank neerplof? Iedereen ziet toch dat ik er uitzie als een negentig-jarige vandaag?

Ik dat volgende week geen Prut-week wordt. Ik wens iedereen daarom een spetterend en relaxend weekend toe!

7 jaar geleden

Ook een prutweek levert toch maar mooi een goede blog op. Chapeau!

7 jaar geleden

Haaaha! Die film, ik heb hem moeten kijken voor het moviepanel :) Ik moest Och best af en toe wel lachen. Maar goed, nou heb ik zelf ook wel een beetje vreemde humor :| Op naar een fijn weekend Enne... je bent niet de enige. Ik heb deze week ook al niet zoveel zin om wat te gaan doen dus mooi achterstallig werk gecreëerd

7 jaar geleden

Ja hier ook ups en downs deze week komt goed l jij bent een heldin Hoe je het allemaal klaarspeelt hoor! !!

7 jaar geleden

Ugh verschrikkelijk zulke dagen! Wat ik altijd maar probeer te denken is: vanaf hier kan het alleen maar beter worden en geniet je stiekem weer iets meer wanneer het 'normaal' gaat ;) hopelijk begint je goede week dit weekend al! Enjoy!