Terug
Blog header image

Binnekort weer een nieuwe swap :D

Wauw wat een denderend succes is deze swap aan het worden. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om toch een nieuwe swap op te starten.
Annemiek2
6 jaar geleden

Die extra regels is een goeie ;) enne ik doe dus ook weer mee. Binnenkort, als deze ronde is afgelopen plaats ik een paar creablogs met foto's hoe je iets kunt maken. Wie weet help ik iemand daarmee. Als nu een paar andere mama's van deze ronde dat ook willen doen zou het leuk zijn voor andere mama's. Gewoon als leuk om te doen of als tip voor de swap.

Kimdejong
6 jaar geleden

Lijkt me super leuk om deze keer mee te doen! Met facebook pagina bedoel je die dan van Mamaplaats ontmoetingsdag?

Chiara
6 jaar geleden

Ohh dit keer wil ik zeker meedoen!

mamablogster
6 jaar geleden

Nee. als je aangemeld bent. En deze ronde is voorbij krijg je de link naar de facebookgroep van de mamaswap

mamablogster
6 jaar geleden

Ik zou zeggen stuur al vast een mailtje. dan krijg je zo gauw de andere swap is afgelopen een mail met de vragenlijst

mamablogster
6 jaar geleden

stuur een mailtje dan krijg je een mailtje met de vragenlijst zo gauw de andere swap is afgelopen

peetje80
6 jaar geleden

Leuk idee maar wederom die ik niet mee.

mamablogster
6 jaar geleden

Geen probleem

anoniem2017
6 jaar geleden

Vind zoiets wel leuk als iemand er echt iets aan heeft. Heb het dus met sinterklaas naar iemand gedaan die ik helemaal niet ken, maar waarvan ik vond dat ze het wel verdiende. Nu heb ik ze op fb. Hier op mamaplaats is ze helaas gestopt, daar heeft ze haar eigen reden voor. Dus ben niet meer de anonieme piet die ze het sintgevoel even terug wilde geven :). Hier doe ik niet aan mee, omdat ik eigenlijk geen blogs plaats. En ik zo iemand ben die graag zelf haar spulletjes uitzoekt en het sonde vind als ik iets krijg waar ik uiteindelijk niks mee doe. Maar voor degene die wel mee doen geniet ervan.

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!