Snap

Bikini of Badpak, of het zwembad vermijden?

Mooie zonnige dagen, met een beetje geluk krijgen we net zo'n mooie zomer als dat de lente is geweest.

Heerlijk die zonnige dagen, ik geniet volop van de zon. Helaas brengt het ook weer de vraag met zich mee, ga ik in bikini of badpak? 

Als ik de statement foto's van vrouwen zie op Facebook, die trots zijn op hun lijf, blubberbuik, striae en al dan ben ik de eerste om te like-en. Ik vind ook dat vrouwen mogen dragen wat ze willen, al loop je met je blote komt over straat, voel je er goed bij dan doe je dat lekker. Maar dat is meteen het punt als het over mezelf gaat.

Ik voel me niet meer fijn in bikini en eigenlijk heb ik ook nog geen fijn badpak gevonden ( iemand tips?)

Ik ben na mijn zwangerschap toch behoorlijk onzeker geworden over mijn body. Alsof het niet mijn lichaam meer is. 

Gek genoeg voel ik mij beter in de sauna, maar goed daar ga ik niet heen met de kinderen.

En die peuters van mij zijn dol op water! Ik heb tot nu toe de dagen versleten in de tuin. Badje opgezet, kinderen blij, ik blij. Toch zou het te gek zijn dat ik niet meer naar het strand of zwembad zou durven. 

Ik ben weer met sporten begonnen maar daar verwacht ik deze zomer nog niet veel resultaat van.

Kreeg laatst nog de vraag wanneer ik nou moet bevallen  euhmmm dat moest drie maanden geleden, en dan nog zich afvragen of ik drie maanden over tijd ben... Haha 

Nou je snapt het wel dat werkt allemaal niet mee, toch gaan we morgen zwemmen met de peuters, vandaag nog maar een badpak kopen...

6 jaar geleden

Dankjewel

6 jaar geleden

Oh daar heb je helemaal gelijk in! Dat moest ik even horen denk ik. Ja heb er één gevonden waar ik me enigzins prettig in voel

6 jaar geleden

Uiteindelijk onthouden je kids de tijd die samen met hun door brengt in het zwembad. Niet welke maat je had ;) hopelijk ben je geslaagt voor een leuk badpak!

6 jaar geleden

Uiteraard weet ik niet welke maat je draagt, maar zelf heb ik deze laatst gekocht. Ik voel me er erg prettig in. Wellicht ook iets voor jou? https://www.otto.nl/product/10043796918/?c=dames-kleding-grote-maten-badmode&p=0&itemId=10040978644 En gewoon genieten van & met je kids! ;)