Blog header image

Bigg family get-together!

Het jaar uit gegaan met vrienden, vandaag het jaar begonnen met familie!

Schoon fam!

Begin vanmiddag zijn we vandaag lekker met de kids naar de opa van mijn vriend geweest. Zijn moeder, broertje, zusje en haar vriend waren er gezellig ook. Ik vond het wel een klein beetje dubbel want begin november 2015, is mijn vriend zijn oma overleden. Ik was niet meer langs geweest sinds toen en het was even appart om zijn opa alleen, zonder oma, in de huis kamer te zien zitten. Even slikken was dat wel.

De kids waren meteen lekker aan het spelen en aan het klooien. Overal waar ze zijn stelen ze de show, haha! Er word mee gespeelt, met ze gesjouwd en natuurlijk lekker op schoot. Bij opa staat de conputer in de kast en mijn schoon zusje nam de oudste op schoot op Nijntje te gaan kijken, in de kast. Later deed haar vriend hetzelfde. ADOREBLE! Ik moest er later ook aan geloven. Nijntje in de kast. In de kast hingen veel baby foto's van de kids die oma had opgehangen. Ze hielt zo veel van haar achter klein kinderen. De foto's vielen mijn oudste, die bij mij op schoot zat, ook op en hij noemde iedereen op de foto's, hij denkt altijd dat alle baby's (ook gewoon de baby's van een pamper reclame) zijn zusjes is. Dus bij alle baby foto's klonk het 'Biebie Kool!" (Baby Nicole). En bij alle foto's van oma natuurlijk gewoon 'Omaaa!'. Gelukkig is hij 2 en hoef ik hem nog niks uit te leggen over dood. 

My fam!

Aan het eind van de middag reden we terug en haalde we mijn broer op. We gaan nu naar mijn eigen oma, Omi. Mijn omi is al 90 en nog steeds super gezond (buiten wat zich probleempjes om dan.)! Ze woont nog steeds in haar eigen huisje en alles gaat perfect. Ze is altijd zo blij om ons te zien. Altijd begroet ze ons door ons mega stevig vast te pakken en dan geeft ze 3 kussen op de wang. Mijn oma heeft nog best een sterke grip ook! Feel the Omi Love, haha! 

Omi met baby Nicole

Bijna de hele familie was bij elkaar! Het was al zeker bijna 2 jaar gelden dat we met zo veel bij elkaar waren! Mijn papa was er met zijn vrouw en 2 van de 3 kids (mijn stief zusjes), mijn tante met haar man ook met 2 van de drie kids (mijn neefje en nichtje), nog een tante met haar man en natuurlijk mijn liefste broer en Omi!! Wauw, voor mij is dit zo speciaal. Het gevoel is lastig om in woorden uit te drukken. Het is zoals thuis zijn, maar dan op een familie manier.. Euhmm.. Soord van compleet zijn ofzo. In ieder geval prachtig.

Baby Nicole met K.

Mijn papa zie ik niet zo vaak als ik zou willen. We zijn beide zo druk. Nou ja, we zijn beide mischien veel te druk in ons hoofd denk ik. Maar als we dan wel met zijn alle bij elkaar zijn zie je zo goed dat hij heel veel ons houd. Hij heeft de hele avond met Nicole geknuffeld en gespeelt. Nicole is nu bijna 1 en ze is eigenlijk super eenkennig. Maar vandaag ging alles goed! Ik hoefde er niet eens bij te blijven als ze bij iemand op schoot zat, wiens gezicht haar niet bekent voor kwam. 

Papa en Nicole preciois moments

Vroeger, toen ik rond de 15 was, was ik altijd meer met vriendinnen dan thuis of bij familie. En zoals iedereen weet praten vriendinnen altijd over alles en nog wat samen. Ik kan me herinneren dat we elkaar wel is de vraag stelde: 'Wat zou je kiezen, als je moest kiezen tussen vrienden en familie?' mijn keuze wad altijd binnen een seconde gemaakt, ik hoefde daar niet eens over na te denken, vrienden natuurlijk. Maar als je me nu, zo'n 8 jaar later dezelfde vraag zou stellen zou ik met geen mogelijkheid kunnen kiezen.

Niks is zo dierbaar als echt vrienden maar familie is onvervangbaar en belangrijk!