Snap

Ben jij wel eens jaloers ?

Soms betrap ik mezelf er wel eens op dat ik jaloers kan zijn, vooral nu we samen een kindje hebben. Hoe ervaren jullie dat ?

Jaloers? Ja, ik durf eerlijk te zijn dat ik echt wel eens jaloers ben! Gelukkig niet ziekelijk jaloers hoor!
Tuurlijk als ik zelf terug kijk naar vorige relaties dan weet ik ook dat jaloezie daar ook wel door gekomen is.
Je bent 16 jaar en jou eerste vriendje heeft via msn contact met een ander meisje, en een computer vol staan met foto's ai!
Dat is iets wat je niet snel meer vergeet, en automatisch meeneemt in een nieuwe relatie.

Ondanks dat ik weet dat mijn vriend nooooooit zou vreemdgaan, ach zeg nooit nooit, maar ik vertrouw hem wel volledig!
Nu ik een kindje heb met mijn lieve partner zal mijn lichaam nooit meer zo strak worden als ooit te voren, en word je daar wel eens onzeker van. Hoe vaak hij aangeeft hoe mooi ik ben, blijf ik onzeker!

De momenten dat ik jaloers ben is als er een knappe dame langsloopt en ik voel dat ze elkaar aankijken , dan gieren de trillingen al door me lichaam haha!! Stom eigenlijk !

Hoe ervaren jullie dit? Ben jij ook wel eens jaloers ?

7 jaar geleden

Ik ben nooit jaloers geweest. Ik vertrouwde mijn man volledig en had er dus voor mijn gevoel geen enkele reden voor om jaloers te zijn. Ik kende hem immers al ruim 20 jaar! Tot ik in september 2013 erachter kwam dat mijn man al een paar maanden een affaire bleek te hebben met mijn ( toen nog ) beste vriendin. (Zij was tevens de moeder van het beste vriendinnetje van mijn toen nog 8 jaar oude dochter) 2 gezinnen in 1 klap volledig ontvricht. En 2 doodongelukkige 8 jarige meisjes.???? Sindsdien vertrouw ik mijn man niet meer, en durf ook niet meer goed mijn vriendinnen te vertrouwen. Ik ben nu ook extreem jaloers, ik check mijn man overal en als ik bijv. zie dat hij een vrouw op facebook heeft die ik niet ken, dan wil ik precies weten wie ze is en word ik achterdochtig. Hopelijk kom ik ooit van deze achterdocht af. Zo erg dat 2 mensen van wie je zielsveel hield, je voor je leven lang in 1 klap zo kunnen beschadigen.

7 jaar geleden

Jaloers.. Weet ik niet, ik heb af en toe wel een vaag gevoel.. Maar of dat jaloezie is weet ik niet. Meer van: Als er ooit maar aan denkt om een andere vrouw te doen hak ik je kop eraf!!!! Is dat jaloezie? Hahaha, grapje :) Ik ben geen jaloers typ, nooit geweest. Maar ik kan je gevoel goed begrijpen! Ik ben zeker soms jaloers, maar niet op/om andere vrouwen.

7 jaar geleden

Jaloezie hoort wel een beetje bij de mens. Ik ben niet direct jaloers op andere vrouwen of bang dat mijn vriend vreemd zal gaan. Maar ik vind het niet fijn als ik mijn vriend met een andere vrouw zie praten... Andersom heeft hij dat ook :)

7 jaar geleden

Ik ben zeker wel eens jaloers. Maar dan op andere gebieden dan in de liefde. Mijn man geeft me nooit aanleiding voor jaloezie. Maar ik ben wel eens jaloers op kleine dingetjes zoals een mooi figuur, een pril zwangere vrouw of op iemand die lekker op vakantie gaat. Of zo. Jaloers op de manier: Wow, dat zou ik ook wel willen! Lijkt me trouwens wel lastig als je onzeker wordt van alleen al een blik van een andere dame naar je partner...