Blog header image

Als je weet dat je je moeder zult moeten missen...

En dan krijg je als je net 3 maanden moeder bent te horen dat je eigen moeder waarschijnlijk nog maar 2 jaar te leven heeft.
Loes van der Leer
6 jaar geleden

Wat vreselijk voor jullie allemaal. Heel erg veel sterkte de komende tijd and make lots of memories!!

mamablogster
6 jaar geleden

Heel veel sterkte bij dit vreselijke verdriet. Ik zal een kaarsje branden voor je. Veel liefs

anoniem2017
6 jaar geleden

Sterkte in deze moeilijke achtbaan. Hopelijk slaat de palitatieve behandeling goed aan en mag je nog iets langer van je moeder genieten. Ik weet hoe je je voelt mijn kindjes waren 3 en 1 toen mijn moeder ziek werd. Ook ongeneesbaar. Wij zijn nu 4 en half jaar verder. Ze is over de dokterprognose ( die ze overigings nooit wilde weten heen). Maar het blijft spannend. Ze zijn nu wel 7 en 5 dus hebben wel levendige herrinderingen aan oma. Ik heb mijn moeder een oma vertel eens boek gegeven. Die vult ze voor mijn kinderen in, die krijgen wij ook pas terug als ze er niet meer is. Zodat ze toch wat meer van oma weten als ze groter zijn. Heel veel sterkte en probeer te blijven genieten doe aan struisvogelpolitiek als het even kan.

Anoniem
6 jaar geleden

Heel erg veel sterkte. En geniet dubbel en dwars van alle momenten die jullie nu nog samen mogen hebben. Maak foto's en mooie herinneringen van je moeder en je zoontje samen, leer nog van haar zoveel als kan. Ik weet helaas hoe je je voelt, mijn zoontje was net een half jaar toen mijn moeder ziek werd, 7 maanden later overleed ze. Ik heb het hier nog regelmatig heel moeilijk mee. Maar ik koester de foto.s en herinneringen dat ze mijn zoontje nog heeft mogen kennen, mijn dochtertje heeft ze helaas niet meer mogen mee maken, ik was net 15 weken zwanger toen mijn moeder overleed. Heel veel sterkte.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik herken je verhaal hier net voor de bavalling te horen gekregen dat met moeder ook overal uitszaaingen heeft en ook nog minder dan 2 jaar te leven het is best moeilijk om er mee om te gaan en ook haar eerste klein kind ze vind het ook heel moelijk heel veel sterkte en geniet van de momenten nu het nog kan

Anoniem
6 jaar geleden

Een heel nare situatie! Maar wat knap dat je zo positief bent ingesteld om er alles uit te halen. Wat betreft de herinneringen: maak veel fotoboeken. Als je kleine iets groter is kijk je deze vaak door en vertel je erover. Zo houd je de herinneringen levend. Dat doen wij thuis ook met mijn dochter van 2 en een half. Mijn vader is overleden nog voor zij twee werd. Toch spreekt ze er nu nog over. Even investeren in mooie boeken ;). Ik ben zo dankbaar dat wij dat hebben, die tip wilde ik met je delen. Heel veel sterkte de komende tijd!

Anoniem
6 jaar geleden

heel heftig , pluk de dag en geniet extra van de dagen die je nog hebt met je moeder . miss kan je voor de kleine video boodschappen opnemen zodat die toch een beeld krijgt van zijn oma . heel veel sterkte liefs

Anoniem
6 jaar geleden

Ik reageer nooit op blogs ed, maar ik herken mezelf in je verhaal en ik leef ontzettend met je mee. Een dag na de geboorte van mn oudste kregen we te horen dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was. Ze zou nog 2-3 jaar hebben. Dit zijn uiteindelijk maar 8 maanden geworden. Koester ieder moment wat je samen hebt. Als je kunt betrek haar erbij. Heel veel sterkte toegewenst.

Anoniem
6 jaar geleden

Heel heftig maar wees blij met de tijd die jullie nog hebben! Geniet er dubbel en dwars van.. ik was 23 toen mijn moeder overleden is en ik zal dit allemaal zonder haar moeten doen.. ondanks alles; leef & geniet van elkaar!

mamablogster
6 jaar geleden

Dikke knuffel. Het is niet mijn blog maar voelde toch de behoefte te reageren. Ik was 17 toen mijn moeder overleed. Ik heb het dus ok zonder haar moeten doen

Lindsy83
6 jaar geleden

Heftig zeg! Ik herken je gevoel een beetje. Mijn vader is vorig jaar 2 dagen voor de eerste verjaardag van ons zoontje overleden.... Heel veel stertke de komende tijd en haal samen met haar nog alles eruit wat erin zit! Knuffel!

Anoniem
6 jaar geleden

Zo herkenbaar... mijn moeder was genezen van borstkanker. Maar vlak voor mijn oudste dochter 1 zou worden kregen we te horen dat ze longkanker had. Mijn wereld storten in. Ze was zo trots en blij met mijn meisje. Ze heeft nog zeven maanden geleefd.

MaudH
6 jaar geleden

Bedankt voor de lieve reacties allemaal! We maken er het mooiste van!